in ce va carati nalucile si accesoriile la un spining light?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 25 Aug 2010, 23:36

Fain si din asta dar ce cat eu are spatiul de depozitare mult mai mare..deci caut in continuare

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 26 Aug 2010, 06:48

Eu acuma experimentez o curea tactica cu multe buzunare atasate si cu ham. Este mai lata si iti tine spatele bine de tot. .

http://www.northstar.ro/echipament-pesc ... atoare.htm

din pacate am dureri de spate dupa o partida prelungita mai ales la heavy spinning :D :D :D . Cureaua e buna ca poti sa iti legi si bretele de la cizme sold la ele.
Borseta care un mic dezavantaj daca nu o porti dupa umar gen banduliera are tendinta sa o ia in jos daca tie prinsa la brau (daca e grea si de obicei destul de grea).

Spre suprinderea mea chiar la un spinning light car cam 1 - 1 1/2 Kg aici incluzand o 1/2 apa sau cafea. Dar se aduna......
the angler is catching xxx, not by the lure

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Aug 2010, 07:15

vleydyx scrie:Rapala Man..Mersi dar nu o au pe stoc,ma gandeam ca stie cineva prin magazinele din tara nu neaparat pe site-uri.mersi oricum! :wink:
Chiar daca nu au pe stoc daca te intereseaza pot sa aduca din afara si in 4-5 zile ai produsul ...singurul lucru e ca nu lucreaza cu posta romana si curierul costa :lol: . Sau daca ai pe cineva la Arad ...

Scrie răspuns