Eu pun direct pe tambur. Uleiul se impregneaza foarte usor pe toata bobina. Firul nu mai ia apa asa usor si pare ca si in lanseu e mai ok.
Nu am sesizat in timp nici o problema.
Impregnarea cu ulei a firelor textile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Impregnarea cu ulei a firelor textile
Eu zic ca nu-i acelasi lucru, poate daca bagi tamburul in ulei si il lasi de pe o zi pe alta. Tinand cont ca spirele de textil sunt rulate strans pe tambur, nu cred ca uleiul va patrunde astfel incat sa se impregneze uniform toata bobina.daedalus scrie:Eu pun direct pe tambur. Uleiul se impregneaza foarte usor pe toata bobina. Firul nu mai ia apa asa usor si pare ca si in lanseu e mai ok.
Nu am sesizat in timp nici o problema.
Din pctul meu de vedere impregnarea asta cu ulei a firelor e o prostie sunt o gramada de fire care nu iau apa, asa ca e mult mai simplu sa cumperi un fir care nu ia apa.
Avantajele sunt mai multe, am scris mai sus, atat eu cat si altii. Cat timp nu dauneaza si aduce beneficii eu zic ca nu e chiar o prostie. Plus ca prefer un textil care retine apa dar e foarte rezistent, fata de unul care nu retine dar se rupe relativ usor. Celor care nu retin apa dar se rup usor, ce imbunatatiri le poti aduce ?
Cauti unul care nu retine apa si nu se rupe usor,la cate marci sunt pe piata gasesti100%
Cu siguranta...dar cu preturi pe masura, adica mari.RYOBI scrie:Cauti unul care nu retine apa si nu se rupe usor,la cate marci sunt pe piata gasesti100%