Impotriva "vampirilor"

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Iul 2008, 18:42

o sa vi se para ciudat ... este un medicament pt cu toata alta nazbitie... cica trebe luat o cura cu 2 saptamini inaintea drumetiei si ajuta...

se cheama Zovirax

mai e ceva bun... nu stiu cum se cheama ... o alifie chinezeasca folosita pt dureri de cap... se vindea la noi in farmaci pe vremuri in niste cutiute de tabla rosii cit capacul la sticla de bere...

ar mai fi ceva si mai ieftin ... avem noi o buruiana ... sincer nu imi aduc aminte cum se numeste... creste destul de inalta ... pin la buric... nu stau tintari pe linga ea deloc... daca te freci cu ea pe piele ajuta ! ( nu e urzica ! :lol: )

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 20 Iul 2008, 18:56

chinezismul era caosao

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 20 Iul 2008, 19:19

kuintautti scrie:ar mai fi ceva si mai ieftin ... avem noi o buruiana ... sincer nu imi aduc aminte cum se numeste... creste destul de inalta ... pin la buric... nu stau tintari pe linga ea deloc... daca te freci cu ea pe piele ajuta ! ( nu e urzica ! :lol: )
Sapunarita se numeste, parca.... a fost un episod din discovery cu supravietuiri extreme si prezenta si planta asta....

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 21 Iul 2008, 02:38

Daca te duci la farmacie sa ceri crema antitzantzari cu 80% solutzie activa(DTT sau ce o fi). Am folosit asha ceva in jungla in Borneo la anofeli shi a fost super, 11 zile 0 pishcaturi.
Faza e ca nu o potzi folosi des, pt ca otrava intzi intra prin piele. Dar in cazul unei expeditzii extreme e super buna.
Am luat aceeashi concentratzie shi spray, care l-am folosit sa dam hainele cu el.
Efect garantat!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Iul 2008, 06:03

eu folosesc cu efect garantat off din cu vaporizator nu varianta spray.
Pulverizezi si intinzi cu dosul palmei.
Atentie la ochi si gura ca ultra amara. Sau cel mai bine sa stai langa un repezis. Nici un tantar nu are muschi sa poata ateriza pe tine.
the angler is catching xxx, not by the lure

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 21 Iul 2008, 16:23

MeHigh scrie:Daca te duci la farmacie sa ceri crema antitzantzari cu 80% solutzie activa(DTT sau ce o fi). Am folosit asha ceva in jungla in Borneo la anofeli shi a fost super, 11 zile 0 pishcaturi.
Faza e ca nu o potzi folosi des, pt ca otrava intzi intra prin piele. Dar in cazul unei expeditzii extreme e super buna.
Am luat aceeashi concentratzie shi spray, care l-am folosit sa dam hainele cu el.
Efect garantat!
DEET se numeste substanta activa. Ghinionul e ca daca dai cu ala concentrat pe ceva sintetic, incepe sa se topeasca. Am si eu un 80% DEET shi mi-a topit papucii shi un tricou sintetic. Asa ca mi-a frica sa mai dau pe pielea proprie cu el. Folosesc Off 20-30% DEET si re-aplic tot la doua-trei ore

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Iul 2008, 18:24

nu stiu de ce dar ma face sa-mi aduc aminte de concursurile de tras besini din profesionala...

si acu mai tin minte ce cercuri dubioase au capatat unii pe dinapoi ca purtau sintetici...

:lol:

raminea asa pe linga gaura o dunga lipita fix de chiele...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Iul 2008, 10:51

catre cei doi Mihai: sunteti norocosi ca ati gasit asa ceva.
Cred ca solutiile vandute in magazine pe la noi au 5-10% solutie activa.
Asa ca o sa caut si eu o varianta din asta ....dublu distilata.
near the beer

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 22 Iul 2008, 11:09

Mai simplu si mai sanatos e sa te dai cam o data la doua ore cu o solutie obisnuita gen Autan. Minunile alea cu 34% DEET sunt eficiente, dar daca te dai in fiecare week-end cu asa ceva vreme de 3 luni iti nenorocesti pielea.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Iul 2008, 11:12

crede-ma ca am incercat sa ma dau la o ora si eu si prietenii si umbrela si cotorul de la lanseta si geanta de jeliboane .....si tot m-au lasat nervii si am sarit in garla :D

Undeva pe Razelm....
near the beer

Scrie răspuns