ICAST 2010 - Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: ICAST 2010 - Shimano
Sorin scrie:Stiu ca vine Vali in curand de la peshte si ne ia la beshtelit , dar se pare ca la ICAST 2010 Shimano a pishat Daiwa . A castigat cu :
Freshwater Reel � Shimano � Stella
Saltwater Reel � Shimano � Trinidad A
bicicilete , biciclete ....da.....Shimano rules![]()

cursiere, nu tractorase

ba, deci io inteleg doo chestii de-aici:
1. aicast asta musai ca o fo uns cu ceva de i-o placut, fie cu gratie roz fie cu nasip, modelul hard, nici nu mai conteaza si
2. Vali a devenit un fel de sperietoare a posesorilor de shimano, se pare ca a prins vreo doi mandrii utilizatori de stele sau tuinpauare si i-a mazilit chiar pe malu apei, altfel nu-mi explic.
Am sau n-am dreptate?
p.s. stau si ma-ntreb daca acest element subversiv, denumit pe nedrept poate aicast, a prin in viata vietii lui vreun caras, facand picing si tuicing sub tufe cu echipament adevarat dar cinstit, nesimulat...

1. aicast asta musai ca o fo uns cu ceva de i-o placut, fie cu gratie roz fie cu nasip, modelul hard, nici nu mai conteaza si
2. Vali a devenit un fel de sperietoare a posesorilor de shimano, se pare ca a prins vreo doi mandrii utilizatori de stele sau tuinpauare si i-a mazilit chiar pe malu apei, altfel nu-mi explic.
Am sau n-am dreptate?
p.s. stau si ma-ntreb daca acest element subversiv, denumit pe nedrept poate aicast, a prin in viata vietii lui vreun caras, facand picing si tuicing sub tufe cu echipament adevarat dar cinstit, nesimulat...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Sorin scrie:vine Vali si ne da el , cu mare satisfactie
Va dau cum sa nu va dau ....dar nu preturi ci ...biciclete-n spate

Sorinele tata nu iti gasesti ceva bun de facut la serviciul tau decit sa cauti in "anale"

Vezi fratie ca Turul Frantei sa gatat..

P.S. Tocmai am pisat vre-o 200 salai cu comboul Steez de la MAGNIFICA firma de pescuit DAIWA ......

Asa ca INCAST-ul si bicicletele sunt doar can-can

Pescuitul adevarat se face doar cu DAIWA ......asa ca "PA si PU la" toata lumea.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!