HYDROFOIL- ati folosit? incercat? auzit?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
hydrofoil
salutare, am urmarit discutiile dvs. si as vrea sa stiu daca are cineva habar cum ar merge un motor de 6 cp cu asa ceva, se imbunatateste mersul?eu am o barca de fibra cu motor de 6 cp e o barca usoara 110 kg si numai cu mine in barca se cam afunda la pupa si ma obliga sa merg cu trimul reglat la jumatate deoarece daca vreau viteza mare tre sa ridic motorul mai sus in schimb imi intra elicea in mers in gol.ar fi mai indicat sa -mi prelungesc mansa de la motor sa stau mai in fata sau ar ajuta un astfel de hydrofoil?cum sa rezolv problema? multumesc pt ajutor!
Re: hydrofoil
am avut un yam de 6cp pe o gonflabila de 3.3 si cu aripioarele alea nu am avut nici o imbunatatire.Pubertfester scrie:salutare, am urmarit discutiile dvs. si as vrea sa stiu daca are cineva habar cum ar merge un motor de 6 cp cu asa ceva, se imbunatateste mersul?eu am o barca de fibra cu motor de 6 cp e o barca usoara 110 kg si numai cu mine in barca se cam afunda la pupa si ma obliga sa merg cu trimul reglat la jumatate deoarece daca vreau viteza mare tre sa ridic motorul mai sus in schimb imi intra elicea in mers in gol.ar fi mai indicat sa -mi prelungesc mansa de la motor sa stau mai in fata sau ar ajuta un astfel de hydrofoil?cum sa rezolv problema? multumesc pt ajutor!
sub 10cp nu este nici o sfaraiala ... nu are destula putere motorul (daca mai e si incarcata barca ... )
eu recomand sa stai central pe barca, sa echilibrezi putin asiesta barcii.
ca sa controlezi motorul, folosesti un prelungitor la mansa
sau schimbi motorul

-
- veteran
-
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
eu am avut pe un 4cai
http://img707.imageshack.us/img707/6985/4xmotor.jpg
in cazul meu fata de alte cazuri la motor mic mi s-a parut de folos chiar daca altii neaga
pe valuri ai stabilitate marita, firajele sunt mult mai ferme, glisajul nu era cu mare diferenta
conteaza si producatorul/forma/hidrodinamica lui
eu recomand si pt modele mici, peste 4 cf (altfel nici producatorul nu recomanda si nu prezenta imbunatatirile cu acest accesoriu)
http://img707.imageshack.us/img707/6985/4xmotor.jpg
in cazul meu fata de alte cazuri la motor mic mi s-a parut de folos chiar daca altii neaga
pe valuri ai stabilitate marita, firajele sunt mult mai ferme, glisajul nu era cu mare diferenta
conteaza si producatorul/forma/hidrodinamica lui
eu recomand si pt modele mici, peste 4 cf (altfel nici producatorul nu recomanda si nu prezenta imbunatatirile cu acest accesoriu)