Humminbird sau Lowrance
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Humminbird sau Lowrance
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat achizitie sonar:
Fratele meu pleaca in SUA luna viitoare si m-am hotarat sa-mi iau un sonar pt. pescuit la salau pe dunare.
Am gasit pe Cabelas 2 variante, cu sau fara GPS ( oricum Gps-ul nu va functiona la noi asa ca am decis sa-l iau fara)
1. Humi 596C HD DI Sonar la 400$ sau
2. Lowrance Elite-5X DSI la 350$.
Care se preteaza cel mai bine la salau si daca au toate accesoriile incluse( transductor, etc)?
Fratele meu pleaca in SUA luna viitoare si m-am hotarat sa-mi iau un sonar pt. pescuit la salau pe dunare.
Am gasit pe Cabelas 2 variante, cu sau fara GPS ( oricum Gps-ul nu va functiona la noi asa ca am decis sa-l iau fara)
1. Humi 596C HD DI Sonar la 400$ sau
2. Lowrance Elite-5X DSI la 350$.
Care se preteaza cel mai bine la salau si daca au toate accesoriile incluse( transductor, etc)?
Re: Humminbird sau Lowrance
Nu am inteles-o pe asta : "oricum Gps-ul nu va functiona la noi" ?
Uite cum vede modelul 4x DSi de la Lowrance pe Dunare : http://www.youtube.com/watch?v=A8-3O6X5wAo
Uite cum vede modelul 4x DSi de la Lowrance pe Dunare : http://www.youtube.com/watch?v=A8-3O6X5wAo
www.pentrupescuit.ro
Merge si la noi GPS-ul, dar din cate am citit fiind facut pt SUA va da erori si de 30m. Super imaginea de pe sonarul 4X
-
- veteran
Erori de 30m? poate da Lowrance-urile sub 1000usd.
Eu am un Humminbird de vreo 4 ori mai scump decat modelele indicate si nu a dat eroare deloc (la punctele memorate) ma duce la precizie pot sa zic de punct ochit punct lovit.
Am luat un reper vizibil si fix (stalpul inclinat de pe bezid de langa biserica) pentru proba si nicodata nu a batut campii ma dus langa el in piunctul salvat. Satelitii pt GPS nu sunt numai in USA. (rectific pe cerul USA)
Intodeauna gama de top la orice producator va fi mai buna ca, gama de jos cele de top sunt produse care ofera o informatie foarte precisa pentru pescuit.
Eu am un Humminbird de vreo 4 ori mai scump decat modelele indicate si nu a dat eroare deloc (la punctele memorate) ma duce la precizie pot sa zic de punct ochit punct lovit.
Am luat un reper vizibil si fix (stalpul inclinat de pe bezid de langa biserica) pentru proba si nicodata nu a batut campii ma dus langa el in piunctul salvat. Satelitii pt GPS nu sunt numai in USA. (rectific pe cerul USA)

Intodeauna gama de top la orice producator va fi mai buna ca, gama de jos cele de top sunt produse care ofera o informatie foarte precisa pentru pescuit.
- andriipopa75
- veteran
precizia este mare la gps-ul sonarelor. Din ce stiam eu, lowrance merg fara pb in europa (dar nu ai harti) iar la HB merge dar iti apare un mesaj jos pe display, cum ca esti in alta zona. detalii poti gasi pe forumurile australiene, ei sunt mari consumatori de sonare de pe ebay.
- Beastmaster
- veteran
Frumos "afisajul" in anumite momente din filmuletIlieNeamt scrie: Uite cum vede modelul 4x DSi de la Lowrance pe Dunare : http://www.youtube.com/watch?v=A8-3O6X5wAo

- crystianoo
- veteran
bai vreau drepturi de autor pt filmulet ca m-am chinuit sa filmez sa tin si carma
Una peste alta Lowrence este clar peste Humi cel putin la modelele low cost...Parerea mea...
elite 5 DSI este exact ca 4 DSI numai ca este ecranul mai mare...
se vede in filmulet ce bine defineste structurile,as vrea sa vad un model de Humi care arata macar la fel structurile la 200$

Una peste alta Lowrence este clar peste Humi cel putin la modelele low cost...Parerea mea...

se vede in filmulet ce bine defineste structurile,as vrea sa vad un model de Humi care arata macar la fel structurile la 200$

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
crystianoo scrie:bai vreau drepturi de autor pt filmulet ca m-am chinuit sa filmez sa tin si carma![]()
Una peste alta Lowrence este clar peste Humi cel putin la modelele low cost...Parerea mea...![]()
Trebuie sa primesti cateva beri din partea unora ce si-au achizitionat sonare Lowrance dupa ce au vizionat acest filmulet

www.pentrupescuit.ro
- crystianoo
- veteran
stiu am de "primit" multe beri de la colegii de pe forum,dar daca ar fi dupa ei mi-ar spune sa-mi aleg un gard misto 

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...