Hornet. top5 pentru clean.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dexter
utilizator nou
utilizator nou

Hornet. top5 pentru clean.

Mesaj de dexter » 19 Oct 2010, 14:07

Buna ziua.

In primul rand as vrea ca aici sa va dati cu parerea de top 5 CULORI salmo hornet pentru clean, de 3 cm . ..
sa precizati daca se poate. floating sau sinkyng. (care sunt mai bune..)

Eu am doar D de 3 cm floating. si FT de 2.5 cm. ... va rog sa va dati cu parerea... cat mai multi.

Am deschis acest topic, deoarece nu am bani sa cumpar culori ce poate nu sunt,,bune'' pentru clean, si as vrea cand imi iau sa iau ceva bun.

Daca chiar ati vrea sa imi spuneti mai multe pe PM , sau chiar aici, va spun ca eu pescuiesc pe ape de maxim 2-3 m adancime, lat cam de 20 m betonat.(Bega), si alt rau cu adancimi de 1.3 m unde am avut cele mai multe capturi, pana in 3m si lat de maxim 30m. (Timis).

Va multumesc. si sper sa fiti multi care sa va dati cu parerea culorilor de hornet de 3 cm pentru clean.
NUMA' BINE.

alf2001a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alf2001a » 19 Oct 2010, 15:03

incearca fire tiger .si CW ..CULORI NATURALE ..SI DACA POTI DE 4 CM

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Oct 2010, 16:00

Eu am doar D de 3 cm floating. si FT de 2.5 cm. ...
incearca fire tiger

:lol: tu citesti inainte de a da raspunsuri din astea docte ?

Dexter cam toate culorile de la hornet sunt bune ... depinde foarte mult de conditiile de pescuit, soare, inorat, ploaie, turbiditatea apei - mai limpede sau foarte tulbure etc. etc. etc - cat priveste variantele floating sau sinking fiecare dupa preferinte (dupa preferintele noastre nu ale cleanului ca el daca-i dai cu voblerul pe la nas nu sta sa vada daca-i F sau S.

poti incerca :
GS
T
DB
YD
BT
...
S'altare și bunăstare !

alf2001a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alf2001a » 20 Oct 2010, 12:04

ptr timis in general cele doua culori ce le-am mentionat sant cele mai prolifice in special CW ...timisu la-m cam batut de ca un capat la celalalt si am incercat o multime de variane iar asteA DOUA CULORI indiferent de vremea de afara si anotimp au dat rezultate ...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 20 Oct 2010, 12:51

Si cand vezi ca nu ai atacuri pe Hornet....baga un Cozma modelul AA (ala alb) de 3,5 cm. :D
Cu Hornet fire tiger ,am avut rezultate foarte bune la biban. La clean cel mai bine am prins cu ala verde, dar preferatul meu este cel de la Cozma...rezultate mult mai bune.

dexter
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dexter » 20 Oct 2010, 13:59

alf2001a- am inteles. multumesc.

taicanoe - la YD sunt in ceata pentru ca doar pe putine topic-uri am auzit sa se spuna ceva de YD..

tito- cozma nu mai cumpar in VECI. unul am luat si ala e dereglat si merge ca naiba... nu se poate regla.. exact ca la UD...

In rest, va multumes de cele spuse. si astept si alte propuneri.. alte top-uri 5.

o zi buna.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 20 Oct 2010, 14:20

Dexter,cum sa nu poti regla cozma?Eu nu am reusit sa fac vreunu sa nu mearga!Sigur faci totul bine?
Referitor la hornet...Cel mai bine am luat pe RS ,HP si pe D,topul la mine ar fi in ordinea in care snt scrise!

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 20 Oct 2010, 14:25

Nu stiu cum e pe Timis, fiecare apa are partucularitatea ei.
Eu am prins la toate culorile. Nu prea are importanta culoarea.
Am prins f bine si la cel negru- BT si la culori naturale...si la YD
Uitandu-ma acum pe lista de culori, nu cred ca e unul care sa nu fie prinzator.
Mai mult conteaza miscarea si marimea la un vobler de clean.
Ceva mic care sa zbarnaie sigur nu va fi refuzat de niciun clean.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Oct 2010, 00:31

Dreamer scrie:Nu stiu cum e pe Timis, fiecare apa are partucularitatea ei.
Eu am prins la toate culorile. Nu prea are importanta culoarea.
Am prins f bine si la cel negru- BT si la culori naturale...si la YD
Uitandu-ma acum pe lista de culori, nu cred ca e unul care sa nu fie prinzator.
Mai mult conteaza miscarea si marimea la un vobler de clean.
Ceva mic care sa zbarnaie sigur nu va fi refuzat de niciun clean.
De multe ori am patit ca ceva care zbarnie prea tare sa-l sperie, la fel am patit si cu unele culori. Si de multe ori cand nu aveam atacuri pe alea cu bataie mai moderata, am schimbat cu unul care zbarnaie si am salvat ziua de pescuit. Am mai constatat ca unele modele care merg bine pe Arges...pe Olt nu am avut rezultate. Asa ca nu exista nicio regula, ideal e sa ai cat mai multe in trusa. Repet, eu cele mai frumoase capturi le-am avut la modelul ala de la Cozma, pe orice apa am dat. E adevarat, trebuie sa ai un clestisor la tine pentru a le echilibra (ma refer la voblerele Cozma).

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 21 Oct 2010, 07:49

Dintre voblerele salmo hornet, cel mai bine am prin la culoarea D, asta nu inseamna ca nu am prins si la alte culori, dar in culoarea D am cea mai mare incredere, cam 70% din timpul in care pescuiesc cu hornet este alocat acestei culori. In aceste conditii plasarea in varful topului are si o mare doza de subiectivism.
Rezumand locul 1 culoarea D, locul 2.... toate celelalte :lol:

Scrie răspuns