Holsuruburi cu ochet ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Holsuruburi cu ochet ...
As avea si eu nevoie de ajutor … ma intereseaza de unde as putea sa imi cumpar niste holsuruburi dintr-alea cu ochet cu lungimea de maxim 30 mm si diametrul ochetului san u depaseasca 4-5 mm.
Daca exista vreun site din Romania de pe care sa imi pot comanda asa ceva, sau daca se gasesc prin alte orase, care ar fi astea.
Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.
Daca exista vreun site din Romania de pe care sa imi pot comanda asa ceva, sau daca se gasesc prin alte orase, care ar fi astea.
Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- petre - BerTi
- utilizator constant
Banuiesc ca la asa ceva te referi.
http://www.surub.ro/produse/?categ=2&produs=171
cel mai aproape de Resita au punct de lucru la Timisoara.
http://www.surub.ro/produse/?categ=2&produs=171
cel mai aproape de Resita au punct de lucru la Timisoara.
nu cred ca ai sa gasesti chiar ce iti trebuie ,cu ochet mic
sea nu aduce asa ceva,ma refer la marimile mici,eu am intrebat si la bucuresti si la craiova si degeaba.
de ce nu iti faci tu?
sarma rasucita iese ca un holzsurub si o faci cat vrei tu de lunga si cu ce ochet vrei,eu asa fac si nu am avut vreo problema pana acuma.
vezi ce sarma folosesti ca este f important,deoarece daca folosesti sarma prea otelita risti sa se rupa la rasucire si nu ai facut nimic,e bine sa fie un pic mai moale sau daca nu gasesti poti sa o decalesti in foc.
poate ne ajuta Berti cu un furnizor de sarma
ca sarma lor de la naluci e f buna
sea nu aduce asa ceva,ma refer la marimile mici,eu am intrebat si la bucuresti si la craiova si degeaba.
de ce nu iti faci tu?
sarma rasucita iese ca un holzsurub si o faci cat vrei tu de lunga si cu ce ochet vrei,eu asa fac si nu am avut vreo problema pana acuma.
vezi ce sarma folosesti ca este f important,deoarece daca folosesti sarma prea otelita risti sa se rupa la rasucire si nu ai facut nimic,e bine sa fie un pic mai moale sau daca nu gasesti poti sa o decalesti in foc.
poate ne ajuta Berti cu un furnizor de sarma

ca sarma lor de la naluci e f buna
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
iei o menghina,un cui de diametrul dorit la ochet si o bormasina.
prinzi cuiul in menghina,tai o bucata de sarma pe care o indoi si o bagi cu capetele in bormasina ,dupa care bucla formata de sarma o bagi pe cui si actionezi bormasina dar pe turatie mica.
o sa vezi ca arata ca un holzsurub si functioneza la fel.
incearca si spune-mi dupa aia.
prinzi cuiul in menghina,tai o bucata de sarma pe care o indoi si o bagi cu capetele in bormasina ,dupa care bucla formata de sarma o bagi pe cui si actionezi bormasina dar pe turatie mica.
o sa vezi ca arata ca un holzsurub si functioneza la fel.
incearca si spune-mi dupa aia.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.