http://store.ttoutdoors.com/ind.html
au astia o mulineta care nu se gaseste asa usor oriunde pe care vreau sa o cumpar... problema e ca nu inteleg cum si unde se poate face comanda si plata sau de unde se pot obtine informatii suplimentare macar...
stie careva dintre voi ? ma puteti ajuta cu un sfat ?
merci !
HELP...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am intrat si eu pe acel site.Din cate imi dau seama se comanda asa cum se face si de pe alte site-uri.Nu prea am reusit sa fac comanda(am vrut sa vad daca se poate trimite in ro)fiindca mi se incarca greu pagina din cauza net-ului care merge prost in seara asta,dar pare destul de simplu.Chiar nu inteleg,ce e asa dubios? 

...........Acum imi merge netu si tot nu stiu cum se comandaNeamtul scrie:Am intrat si eu pe acel site.Din cate imi dau seama se comanda asa cum se face si de pe alte site-uri.Nu prea am reusit sa fac comanda(am vrut sa vad daca se poate trimite in ro)fiindca mi se incarca greu pagina din cauza net-ului care merge prost in seara asta,dar pare destul de simplu.Chiar nu inteleg,ce e asa dubios?

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- kuin tauti
- veteran
n-am zis ca e dubios...
am zis ca nu inteleg cum si de unde se poate face comanda si plata pt ca la mine nu se deschid alte obtiuni in afara de ala cu info unde imi da o adresa de mail... ( unde de altfel am trimis un mesaj acu citeva zile dar nu am primit nici un raspuns... )
deci dupa cum spui tu ... se pare ca io am o problema tehnica ....asa ca am sa incerc si de pe alt compiuter
merci !
am zis ca nu inteleg cum si de unde se poate face comanda si plata pt ca la mine nu se deschid alte obtiuni in afara de ala cu info unde imi da o adresa de mail... ( unde de altfel am trimis un mesaj acu citeva zile dar nu am primit nici un raspuns... )
deci dupa cum spui tu ... se pare ca io am o problema tehnica ....asa ca am sa incerc si de pe alt compiuter
merci !