asta ca sa o cumpar din State, sa nu ma mai amestec cu toti desteptii pe aici prin Romania. era vorba de chimisti, care au impresia ca le stiu pe toate, chiar daca n-au vazyt in viata lor substanta.
va spun sincer, cred ca cel ce spunea nmmai sus ca tot ce e bun da faliment, a avut super dreptate!
incep cu fostele abu sau dam sau mitchell sau etc, ce puteau fi perfectionate si rasperfectionate, si termin...chiar cu subiectul nostru. si nu inteleg de ce niste CONSUMABILE SUPER BUNE nu se mai fabrica.
pt ce a fost, cica erau asa de bune, ca luai una si o tineai toata viata! pai si cde ce ar fi fost o problema? sa fie scumpe si le iei o data!
in felul asta, prospera ambele parti! acum, iei o chestie scumpa si in 3-5 ani te pishi pe ea, asta in cazul in care O FOLOSESTI.
nu mai fabrica ei...incepi sa le fabrici singur! evident, ce se poate fabrica. si cu asta PUNCT.
asta incerc sa fac eu. si , multumesc lui Dumnezeu, incet-incet reusesc.
insa mie...la chestii de tehnologie nu imi place sa ma grabesc. ies mai prost si fac prea multe incercari. asa, cu calm, imi iese din prima sau a doua.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!