Help ! Cum se asigura o barca ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ss
senior
senior

Help ! Cum se asigura o barca ?

Mesaj de ss » 01 Aug 2007, 18:03

Partenerul meu de pescuit si-a cumparat o barca de pescuit de 5 m din fibra, cu motor de 25 cai si acum incearca sa o asigure. Firmele de asigurari au imprumutat clauzele de asigurare din asigurarea petrolierului lui Base, un om normal ( liceu, facultate, functie, nevasta, copil ) nu intelege nik din ele, iar la cat de rar se asigura barcile, se pare ca nici agentii de asigurari nu-si au toate vorbele la ei.
Dau o bere pentru un sfat intelept !
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

adrian21
utilizator nou
utilizator nou

Re: Help ! Cum se asigura o barca ?

Mesaj de adrian21 » 01 Aug 2007, 21:35

ss scrie:Partenerul meu de pescuit si-a cumparat o barca de pescuit de 5 m din fibra, cu motor de 25 cai si acum incearca sa o asigure. Firmele de asigurari au imprumutat clauzele de asigurare din asigurarea petrolierului lui Base, un om normal ( liceu, facultate, functie, nevasta, copil ) nu intelege nik din ele, iar la cat de rar se asigura barcile, se pare ca nici agentii de asigurari nu-si au toate vorbele la ei.
Dau o bere pentru un sfat intelept !

intreaba la BCR;eu am asigurat una de 7m cu clauze bunicele

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 03 Aug 2007, 11:26

Cam cat la suta din valoarea barcii ti-au luat prima de asigurare, ca mie Asiban si Omniasig mi-au cerut cam 8% !?
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns