Heddon Zara Spook

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lovefishing
junior
junior

Heddon Zara Spook

Mesaj de lovefishing » 15 Aug 2012, 12:16

salutare,

avand in vedere ca au dat rezultate destul de bune la ultima partida de pescuit in delta am mai comandat cateva topwaters de la heddon

toate bune si frumoase numai ca Zara Spook sau mai precis Wounded Spook are doua elice, una frontal iar cealalta la coada in genul propeller-elor, elice care nu apareau in poze sau descrierea de pe site

intrebare: a mai avut/folosit cineva Heddon Zara Wounded Spook cu astfel de elice?

nu pot sa sufar propeller-ele ... in afara de faptul ca am speriat broastele de pe nuferi nu am avut nici un alt rezultat folosind un astfel de vobler
in principiu elicele pot fi scoase dar nu stiu daca vobler-ul va mai lucra cum trebuie

orice pareri/sfaturi sunt binevenite
multumesc anticipat

PS: in alta ordine de idei, recomand fara nicio retinere topwater-ele Heddon; pe ape cat de cat limpezi si nu foarte adanci cu siguranta pot face diferenta ... si unde mai pui la socoteala ca pescuitul la topwatere este de-a dreptul spectaculos

tudor
Moderator
Moderator

Re: Heddon Zara Spook

Mesaj de tudor » 15 Aug 2012, 12:27

Merg foarte bine woblerele cu elicie. Daca nu vrei sa-l utilizezi mai bine-l vinzi.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Aug 2012, 12:52

Posibil sa mearga dar nu cred ca este o situatie general valabila.
Am incercat si eu aceste "elicoptere" si cred ca am imprastiat pestii pe o raza de 1km.
Pe un forum de afara scria cineva mai demult, ca erau super ok si prinzatoare.

Poate n-am nimerit noi locul si timpul potrivit.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Aug 2012, 22:54

Am iesit azi intre 15h si 19h. Tocmai ca sa raspund acestui topic am utilizat si wobler cu elicii. Iata rezultatul:

Imagine

Imagine

Imagine

E a treia saptamana de vacanta in regiunea asta. Am pescuit si cu woblere cu elicie. Am prins avat, biban, clean si stiuca.
Nu am vazut sa fuga pesti din zona. :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Aug 2012, 23:22

Ferice de tine, ce sa zic.. :D
O dovada ca trebuie insistat.
Ca si observatie proprie, pe acelasi loc unde am folosit elicopterele astea fara niciun rezultat, am prins cu alte voblere. De regula, daca n-am atac, schimb naluca la 10-15min de strecurat apa. Ei bine, la astea n-a vrut, a pus boticul la alte jucarii.
Dupa ce am vazut pozele astea, am zis ca mai incerc, cine stie...daca nu, la taraba. :D

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Aug 2012, 09:26

Daca nu-ti place o naluca o vinzi si gata. Am si eu naluci care stau in cutie de 20 de ani de geaba.
Eu am incredere in woblere cu elicii asa ca le utilizez. Dupa masa iar ies si eliciile iarasi se vor invarti.

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 16 Aug 2012, 20:39

yeap ... cred ca trebuie sa mai incerc si eu atunci
marea mea suparare vine insa din faptul ca asteptam niste topwatere normale sa pot "plimba cainele" prin delta si m-am trezit cu niste propelere de toata frumusetea
dar asta este, voi invata sa le folosesc si sa prind cu ele
apropo, ceva sfaturi in a le folosi?
mercic anticipat

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Aug 2012, 22:22

Sfaturi nu prea am. Le utilizezi in aceleasi locuri ca si celelalte. Atat.

Scrie răspuns