Harti pentru sonare cu GPS
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Harti pentru sonare cu GPS
Foloseste cineva harti home made pentru GPS-uri?
In afara hartii Deltei si a Dunarii de la Navionics, si-a pus cineva harta lacului unde pescuieste? Sau doar marcati punctele pe sonar fara a folosi o harta in background? Ceva softuri de creat harti compatibile Lowrance - Eagle? Mapcreate 6 sau 7 ?
In afara hartii Deltei si a Dunarii de la Navionics, si-a pus cineva harta lacului unde pescuieste? Sau doar marcati punctele pe sonar fara a folosi o harta in background? Ceva softuri de creat harti compatibile Lowrance - Eagle? Mapcreate 6 sau 7 ?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Pentru Romanica, doar cele rutiere si Navionicul cu Dunarea+Delta, mai este RoAd 2009 care are si Delta, ideea e ca se pot creea hartile lacurilor dupa Google map, Google earth, sau chiar dupa fotografii.
Eu acum sap cu Oziexplorer, am facut harta Avrigului cu terminatia .map, dar nu o recunoaste sonarul.
Eu acum sap cu Oziexplorer, am facut harta Avrigului cu terminatia .map, dar nu o recunoaste sonarul.
versiunea Ozi 3.95.5k
Nu am incercat harta pe GPS ul masinii, acolo am card micro sd actualizat cu ultima harta a romaniei si mi-e cam lene sa mai copieri de harti.
Am tot incercat sa gasesc mapcreate 6 sau 7 , dar nu am reusit dau de el pe torrente. Asa camai incerc tot cu Ozi.
Nu am incercat harta pe GPS ul masinii, acolo am card micro sd actualizat cu ultima harta a romaniei si mi-e cam lene sa mai copieri de harti.
Am tot incercat sa gasesc mapcreate 6 sau 7 , dar nu am reusit dau de el pe torrente. Asa camai incerc tot cu Ozi.
OziExplorer este compatibil doar cu anumite sisteme de operare (Windows PocketPC, Windows Mobile and Windows CE) si este foarte probabil ca sonarul sa aiba un format al lui propriu.Adrian SB scrie: ... Eu acum sap cu Oziexplorer, am facut harta Avrigului cu terminatia .map, dar nu o recunoaste sonarul.
pentru alte aparate, PDA sau telefon mobil, s-a discutat intr-un alt topic
din ce am studiat pana acum, toate sonarele au hartile lor si nu pot fi instalate cele, asa cum se exprima cu coleg, home-made.
ca parere personala: nu mi-ar place sa ma deplasez spre un punct fara sa vad o harta in fundal.
-
- veteran
Re: Harti pentru sonare cu GPS
Ma poate ajuta cineva cu o infprmatie sau chiar cu harta RO pe card SD pe care sa o pot folosi intr-un sonar Humminbird 899SI combo?
Multumesc mult .
Multumesc mult .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!