Guvizi hand made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Re: Guvizi hand made
Multumesc si paste fericit va doresc tuturor !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Pe langa cauciucuri trebuie si oarece jiguri , deci e cazul sa fac si niste plumbi mai deosebiti. Astia au 24.o si 38,5 gr si sant echipati cu Gamakatsu 5/0.

free screenshot software

free screenshot software
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- vampyru_a1
- veteran
nu cred ca e imposibil pt nea'Mircea !
-
- veteran
[quote="old_radu"]@ florin1948
...faina treaba !
...la niste capete de jig-vobler te-ai gandit ?
La prima vedere nu pare a fi o problema. Te rog sa ma crezi ca era in plan si asa ceva dar mai tarziu, dar cu ocazia asta, "la cererea telespectatorilor ", ma voi ocupa de chestia asta. Si apropo "ochiosule ", cum adica fara ochi ? Vrei sa fac si eu ca Leo : viespe fara ac !!!"Macar ca infigeam un ac de gamalie, cand ia omul viespea in mana sa se intepe, sa vada ca e cat mai naturala ! O sa le fac doar ochetul de prindere cu corpul, cel din fata sa-l poata face fiecare cum vrea.
...faina treaba !
...la niste capete de jig-vobler te-ai gandit ?
La prima vedere nu pare a fi o problema. Te rog sa ma crezi ca era in plan si asa ceva dar mai tarziu, dar cu ocazia asta, "la cererea telespectatorilor ", ma voi ocupa de chestia asta. Si apropo "ochiosule ", cum adica fara ochi ? Vrei sa fac si eu ca Leo : viespe fara ac !!!"Macar ca infigeam un ac de gamalie, cand ia omul viespea in mana sa se intepe, sa vada ca e cat mai naturala ! O sa le fac doar ochetul de prindere cu corpul, cel din fata sa-l poata face fiecare cum vrea.
...foarte corect , cu conditia ca lungimea sarmei din fata sa aiva minim 60 mm.florin1948 scrie:...O sa le fac doar ochetul de prindere cu corpul, cel din fata sa-l poata face fiecare cum vrea.
...ai "mp"

-
- veteran

image ru
Cam asta a rezultat in urma procesului de creatie. Are 11 gr. si pana vine sarma de o,8 ( sau chiar 1,0 ) l-am turnat cu ace de gamalie ca sa vezi draga Radule cel Batran cum arata. S-ar putea face mai elegant d.p.d.v. al aspectului pe la vreo 17 - 18 gr.
Mai mic de 11 gr. iese mai mult asemanator unui jig Walley de 7 gr. ,fara prea multe detalii. Astept comentarii.