Gume speciale Offset
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gume speciale Offset
De ceva timp caut niste gume speciale pt offset si vad ca in romania nu se comercializeaza.Cele consacrate gen relax sau altele nu "bat" bine la montura pe care o fac eu.Folosesc carlig 4/0 lestat cam cu 3 gr de cositor si daca shadul este prea gros sau materialul prea moale sau prea dur se balangane tot ansamblul fara sa aiba nici o bataie...Ceva sfaturi?
Re: Gume speciale Offset
Pana acum, mie mi-au placut hoochie cum se misca. De fapt sunt alegerea no1 cand aleg sa pescuiesc cu off set.
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... t104820480
Am eu ceva in genu asta de la cabelas de 5inch plus ceva gruburi MT tot de 5inch merg bine pe off-set daca le vrei da un semn sunt noi am mai multe plicuri
Am eu ceva in genu asta de la cabelas de 5inch plus ceva gruburi MT tot de 5inch merg bine pe off-set daca le vrei da un semn sunt noi am mai multe plicuri
Gruburile merg bine toate,adica au bataia care o vreau,dar eu vreau shads:((
Ishad taildraqdevil scrie:Gruburile merg bine toate,adica au bataia care o vreau,dar eu vreau shads:((
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

-
- utilizator constant
Dupa gramajul folosit - " 3 grame " .....banuiesc ca dai la stiuca...
Poti incerca "live magic shad - Lake Fork" - nu e chiar shad e swimbaits , dar cred ca "bate" si el , e special pt. offset ( are "sant" pe spate)
sau
Orice shad + sant facut cu briceagul pe spate+carlig offset cu lest (ca sa nu se mai "balangane")
Poti incerca "live magic shad - Lake Fork" - nu e chiar shad e swimbaits , dar cred ca "bate" si el , e special pt. offset ( are "sant" pe spate)
sau
Orice shad + sant facut cu briceagul pe spate+carlig offset cu lest (ca sa nu se mai "balangane")
Asa este.....dar o data pescuita aceasta guma....greu te desparti de eadraqdevil scrie:Asta poate fi un raspuns, dar au un pret cam nemernic:))

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
DIntosii...mmm,eu le vroiam pt stiuci...la dintosi nu ma prea impac cu offsetul:)
Atunci...ce ti-a recomandat colegul mai sus sau Hoocki K.draqdevil scrie:DIntosii...mmm,eu le vroiam pt stiuci...la dintosi nu ma prea impac cu offsetul:)