Gamakatsu Altemiss 80ML Crank Shot 2,40m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Gamakatsu Altemiss 80ML Crank Shot 2,40m
Daca iti place actiunea lansetelor de drop shot incearca sa pui mana pe Daiwa Dropshot 2,25m 10 -30g.
Voi ce ati alege ?
Savage Gear Bushwhacker2 2,43m 15-40gr
Savege Gear Bushwhacker2 2,28m 9-32gr
Savage Gear Finezze Soft Lure 2,50m 12-35gr
Daiwa Crosscast 2.40m 7-28gr
Daiwa Infinity Q jigger 2,40m 5-20gr
Care este cea mai senzitiva?Sau altfel, exista diferente notabile la capitolul senzitivitate intre aceste bete?
Din cauza pretului inclin spre Bushwhacker de 2.28m si Crosscast. Crosscast am avut in mana, nu pare rea dar nu stiu cum sa-mi dau seama de cat de senzitiva este. La fel si Infinity(care arata mult mai bine), e usoara, componente de calitate dar nu stiu cat de senzitiva este.
Am mai citit pe undeva ca pe rau nu conteaza atat de mult senzitivitatea lansetei. Nu stiu ce sa zic. Pescuiesc de multi ani la rapitor cu artificiale dar tinta nu a fost salaul. Am citit atatea pareri ca nu stiu ce sa mai cred.

Savage Gear Bushwhacker2 2,43m 15-40gr
Savege Gear Bushwhacker2 2,28m 9-32gr
Savage Gear Finezze Soft Lure 2,50m 12-35gr
Daiwa Crosscast 2.40m 7-28gr
Daiwa Infinity Q jigger 2,40m 5-20gr
Care este cea mai senzitiva?Sau altfel, exista diferente notabile la capitolul senzitivitate intre aceste bete?
Din cauza pretului inclin spre Bushwhacker de 2.28m si Crosscast. Crosscast am avut in mana, nu pare rea dar nu stiu cum sa-mi dau seama de cat de senzitiva este. La fel si Infinity(care arata mult mai bine), e usoara, componente de calitate dar nu stiu cat de senzitiva este.
Am mai citit pe undeva ca pe rau nu conteaza atat de mult senzitivitatea lansetei. Nu stiu ce sa zic. Pescuiesc de multi ani la rapitor cu artificiale dar tinta nu a fost salaul. Am citit atatea pareri ca nu stiu ce sa mai cred.

- stefanflorin
- veteran
a fi sau a nu fi...senzitiv...that is the question
eu zic ca mai importanta e tinuta lansete cand dai pe curent, controlul pe care ti-l ofera asupra nalucii, pestelui si la teapa. De simtit simti cu orice...numa sa ai firul si bila corespunzatoare. Intre alea enumerate, Finezze de 2,5 as alege, cea mai faina actiune dintre toate.

Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Si eu cred ca Savagear Finezze este cea mai potrivita pentru jig.
Saptamana viitoare ma decid.
-
- utilizator constant
Chit ca ai scos-o intre timp de pe lista, voiam sa adaug ca n-ai ce cauta cu asa ceva pe rau. Am eu varianta de 2.10, fara pretentii de cunoscator mi se pare excelenta dar exclusiv pentru balti.Ce parere aveti de TD Mode UL Jigger 2,4m 3,5-21gr ?
- crapmaniacul
- veteran
Interesante Gamakatsu-rile astea, fie ca sunt de 2.10 m sau de 2.40 m ... Pacat ca nu le aduce nimeni pe aici pe la plaiurile mioritice ...
http://www.am-angelsport-onlineshop.de/ ... spinnrute/
http://www.am-angelsport-onlineshop.de/ ... spinnrute/
-
- veteran
Ia Finezze dintre cele enumerate de tine. Le bate pe celalalte la senzitivitate de departe. Actiune rapida, bat foarte bun pentru salau.
Se gasesc si la noi,trebuie doar sa le cauti.
Gata, mi-am luat lanseta!
După principiul văzut, plăcut, cumpărat am luat o Daiwa Exceler 2.4m 14-42gr, cea cu piulița metalica în partea de jos.
E super. Luna viitoare o voi echipa cu o Exceler ea 2500 cu care se echilibrează aproape perfect.
După principiul văzut, plăcut, cumpărat am luat o Daiwa Exceler 2.4m 14-42gr, cea cu piulița metalica în partea de jos.
E super. Luna viitoare o voi echipa cu o Exceler ea 2500 cu care se echilibrează aproape perfect.