pai deja exista un vobler cu baterii, scoate nu stiu ce zgomote si vibratii cand activezi sistemul. o sa caut link-ul sa va dau site-ul, daca-l mai gasesc.
dupa parerea mea, decat sa te dotezi cu niste gadget-uri care de care mai performante si mai studiate, mai bine te apuci din nou sa dai cu live bait. lolz.
mie mi se pare mai interesant parcursul invers, adica sa prinzi cu ceva cat mai lipsit de fitze si care poate fi condus cat mai fantezist.
aseara am fost la o partida scurta de bibani cu amicul meu si tocmai discutam pe faza asta, observand amandoi ca ne-au ruginit ancorele la voblere de cand nu ne-am uitat la ele. anul trecut n-as fi mers nicaieri fara voblerele mele dady, sau fara reaction baits. acum tind sa caut chestii care sa capete viata doar in functie de miscare, nu doar la simpla recuperare. cred ca-mi place sa ma complic. lolz
aseara am mers de fapt sa testez doua oscilante abia cumparate, am prins doar la alea, culmea. asta pana cand amicul meu a reusit printr-un lanseu de mare maiestrie sa le piarda simultan pe amandoua, adica pe cea pe care i-o dadusem s-o testeze si pe cea pe care o aveam eu, agatandu-mi liderul si rupand ambele firele deodata.
respect!