G-Loomis GL2 Steelhead spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Beastmaster
veteran
veteran

G-Loomis GL2 Steelhead spinning

Mesaj de Beastmaster » 01 Dec 2011, 20:23

Salutare tuturor,

rog cei care au avut/au vazut/cunosc modelul si vor sa faca o recomandare, sa posteze in cadrul acestui topic

8'6" Actiune: Fast Putere: Med-Heavy

Multumesc anticipat!

Cod: STR1025S (GL2)

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 05 Dec 2011, 19:14

Am avut-o si nu era pe gustul meu.Am facut-o cadou unui amic lipovean din Mila 23(si eu tot cadou am primit-o). Este foarte mandru de ea. Pentru ce neamuri de peste te-ai gandit sa o iei ?

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 05 Dec 2011, 21:33

Si eu o am...am folosit-o 2 zile in delta ...linguri si voblere ...aur ... cel putin pe mana mea...inca nu am prins cu ea ... asteptam deschiderea balti de la Arad. :P ... daca vrei sa iti iei sa imi zici poate te rezolv...are un amic si se gandeste sa o marite.

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 05 Dec 2011, 22:41

@Deltaic: In principiu o vreau pentru stiuca - dupa o patanie destul de "urata" toamna asta (am prins o zi cu 20-25 de atacuri de stiuca, reusind sa prind doar 5, intre 1.5 kg si 2.3 kg. Problema a fost batul - unul prea rigid, se pare, pentru a fi folosit cu fir textil si oscilanta...Stiucile urmareau si cand sa aspire naluca...tzeapa !!! ). Am inteles ca e ceva mai moale, pentru specificatiile pe care le are. Sper sa fie o alegere buna :-)

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 05 Dec 2011, 22:51

Conteaza mult sa-ti placa si sa fie pe mana ta. Mie pur si simplu nu mi-a picat bine. Totusi este un Loomis si asta spune multe.Si eu am simtit cateodata nevoia unui bat mai putin rigid.Ratam stiucile la off-set si cand am schimbat batul rigid cu unul mai "permisiv" situatia s-a schimbat.

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 07 Dec 2011, 00:10

@Radu - multumesc de sfat. Am achizitionat-o in cele din urma. Ramane sa astept pana la primavara, pentru a fi testata. Putem schimba pareri, dupa ce mergem pe "teren" cu ele :D

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 07 Dec 2011, 00:11

@deltaic - sper sa "intre" bine pe mana mea, la prima impresie asa cred. Multumesc pentru sfaturi !

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 14 Dec 2011, 20:43

Pentru prima iesire, mi s-a parut o lanseta foarte ciudata... E destul de rapida, insa ceva mai moale (ceea ce imi doream pentru stiuca, pescuind cu fir textil), dar cu un control ciudat...Am folosit fir mono, pe un Blue Arc, si am avut 4 ratari la stiuca...Vroiam un joc "lenes" al oscilantei, mizand pe atacuri subtile ale stiucilor. Cea ce s-a si intamplat, insa nu am putut intepa foarte bine. S-au dezgatat (toate 4 !!! ) dupa 1-2 secunde de la intepare !!!

Data viitoare incerc pe fir textil, sper sa imi schimbe parerea :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Dec 2011, 13:04

…eu pescuiesc oscilante medii pana-n 14 gr cu un GL2 PR 904 de 7’6â€

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 15 Dec 2011, 20:45

D_ali scrie:…eu pescuiesc oscilante medii pana-n 14 gr .... Imi place foarte mult cum lucreaza oscilante de 8-12 gr, in stilul aminit de tine, cred ca asta-i si punctul ei forte, utilizand un braid Stren de 8 lbs. Posibil sa fie o chestie de mana, dar racele ce-au pus botu’ pe lingura au ajuns si la sedinta foto.
...mie-mi vine "turnata" :lol: :wink:
Exact asta e stilul pe care il folosesc si eu, atunci cand dansele sunt foarte putin active. Insa greselile pe care le-am facut (se pare) au fost folosirea unui fir mono de 0.25 in locul celui textil (pierzand astfel prea mult din reactivitate) si faptul ca nu am verificat mai atent tripla de pe oscilanta (clar trebuie schimbata :lol:).Mulineta am folosit-o fortat de imprejurari si cu siguranta nu face pereche buna cu acest bat.
Lanseta e promitatoare, sper sa ii deprind tainele mai bine dupa ce o echipez cu Fuego de 2500 si textil de 0.08-0.10. Eram tare curios cum se comporta in drill.

PS: incerc sa revin cu cat mai multe detalii, pentru cei interesati, intrucat sunt curios, precum altii, daca diferenta de pret fata de un bat mai accesibil se justifica.

Scrie răspuns