G-Loomis GL2 Steelhead spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Beastmaster
- veteran
G-Loomis GL2 Steelhead spinning
Salutare tuturor,
rog cei care au avut/au vazut/cunosc modelul si vor sa faca o recomandare, sa posteze in cadrul acestui topic
8'6" Actiune: Fast Putere: Med-Heavy
Multumesc anticipat!
Cod: STR1025S (GL2)
rog cei care au avut/au vazut/cunosc modelul si vor sa faca o recomandare, sa posteze in cadrul acestui topic
8'6" Actiune: Fast Putere: Med-Heavy
Multumesc anticipat!
Cod: STR1025S (GL2)
- Beastmaster
- veteran
@Deltaic: In principiu o vreau pentru stiuca - dupa o patanie destul de "urata" toamna asta (am prins o zi cu 20-25 de atacuri de stiuca, reusind sa prind doar 5, intre 1.5 kg si 2.3 kg. Problema a fost batul - unul prea rigid, se pare, pentru a fi folosit cu fir textil si oscilanta...Stiucile urmareau si cand sa aspire naluca...tzeapa !!! ). Am inteles ca e ceva mai moale, pentru specificatiile pe care le are. Sper sa fie o alegere buna 

- Beastmaster
- veteran
- Beastmaster
- veteran
- Beastmaster
- veteran
Pentru prima iesire, mi s-a parut o lanseta foarte ciudata... E destul de rapida, insa ceva mai moale (ceea ce imi doream pentru stiuca, pescuind cu fir textil), dar cu un control ciudat...Am folosit fir mono, pe un Blue Arc, si am avut 4 ratari la stiuca...Vroiam un joc "lenes" al oscilantei, mizand pe atacuri subtile ale stiucilor. Cea ce s-a si intamplat, insa nu am putut intepa foarte bine. S-au dezgatat (toate 4 !!! ) dupa 1-2 secunde de la intepare !!!
Data viitoare incerc pe fir textil, sper sa imi schimbe parerea
Data viitoare incerc pe fir textil, sper sa imi schimbe parerea

- Beastmaster
- veteran
Exact asta e stilul pe care il folosesc si eu, atunci cand dansele sunt foarte putin active. Insa greselile pe care le-am facut (se pare) au fost folosirea unui fir mono de 0.25 in locul celui textil (pierzand astfel prea mult din reactivitate) si faptul ca nu am verificat mai atent tripla de pe oscilanta (clar trebuie schimbataD_ali scrie:…eu pescuiesc oscilante medii pana-n 14 gr .... Imi place foarte mult cum lucreaza oscilante de 8-12 gr, in stilul aminit de tine, cred ca asta-i si punctul ei forte, utilizand un braid Stren de 8 lbs. Posibil sa fie o chestie de mana, dar racele ce-au pus botu’ pe lingura au ajuns si la sedinta foto.
...mie-mi vine "turnata"![]()

Lanseta e promitatoare, sper sa ii deprind tainele mai bine dupa ce o echipez cu Fuego de 2500 si textil de 0.08-0.10. Eram tare curios cum se comporta in drill.
PS: incerc sa revin cu cat mai multe detalii, pentru cei interesati, intrucat sunt curios, precum altii, daca diferenta de pret fata de un bat mai accesibil se justifica.