Fuego model aniversar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fuego model aniversar
Pe Cabelas se gaseste, aparent, un model aniversar de Daiwa Fuego marimea 2500 la pretul de 180 $.
Avand in vedere ca Fuego costa de regula aprox. 300$ si este apreciata ca fiind o mulineta buna, ar trebui ca mulineta respectiva să fie considerata o "partida" si sa fie mare bataie pe ea.
Cu toate acestea nu am sesizat mare inghesuiala, mai degraba liniste ...
Este vreo problema cu mulineta aceea (modelul aniversar)?
Avand in vedere ca Fuego costa de regula aprox. 300$ si este apreciata ca fiind o mulineta buna, ar trebui ca mulineta respectiva să fie considerata o "partida" si sa fie mare bataie pe ea.
Liviu,
nu e bataie pe asta de pe cabelas ptr ca deocamdata e bataie pe cea de pe Tacklewarehouse...
http://www.tacklewarehouse.com/Team_Dai ... -TDFA.html
nu e bataie pe asta de pe cabelas ptr ca deocamdata e bataie pe cea de pe Tacklewarehouse...

http://www.tacklewarehouse.com/Team_Dai ... -TDFA.html
- danielcocea
- veteran
Re: Fuego model aniversar
pai se gaseste din toamna , aparent , pe cabela s , si bataia a fost in toamna....liviu68 scrie:Pe Cabelas se gaseste, aparent, un model aniversar de Daiwa Fuego marimea 2500 la pretul de 180 $.

- danielcocea
- veteran
-
- veteran
..
De multa vreme ochisem pe Cabelas acel Fuego verde care desi nu are o culoare prea fericita , acel verde spalacit , se pare ca la 2500 e singura disponibila ca pe Tackelwharehouse 2500 ala rosu original s-a evaporat ...
Lipsa de aglomeratie si de vanzoleala din jurul ei o pun mai mult pe seama crizei si a sezonului mort, respectiv inghetat. Si in plus culoarea aia nu atrage pe nimeni !!! Daca era albastra sau neagra sigur vindeau cu cel putin 25% mai mult si cred ca multi o suspecteaza ca nu s-ar ridica la inaltimea surorii ei rosii desi nu cred sa fi facut rabat la un model aniversar. Dar sunt doar supozitii personale fara prea mare suport ca n-am avut-o , inca, desi mi-o doresc de mult dar vine aici pe la 700 si ceva de lei...
Lipsa de aglomeratie si de vanzoleala din jurul ei o pun mai mult pe seama crizei si a sezonului mort, respectiv inghetat. Si in plus culoarea aia nu atrage pe nimeni !!! Daca era albastra sau neagra sigur vindeau cu cel putin 25% mai mult si cred ca multi o suspecteaza ca nu s-ar ridica la inaltimea surorii ei rosii desi nu cred sa fi facut rabat la un model aniversar. Dar sunt doar supozitii personale fara prea mare suport ca n-am avut-o , inca, desi mi-o doresc de mult dar vine aici pe la 700 si ceva de lei...