Salutare!
Am o mulineta de casting Abu Garcia Blue Max la care nu mai functioneaza frana de tambur. Dupa ce am incurcat firul de 3-4 ori am luat-o la controlat si am observat ca frana tamburului nu se mai strange -este vorba de acel capacel de plastic de pe partea stanga a acesteia. Stie cineva unde pot gasi piesse de schimb pentru aceasta mulinetau are cineva o mulineta defecta ?
Frana tambur Abu Garcia Blue max
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Frana tambur Abu Garcia Blue max
Salutare!
Inca mai am aceasta problema si astept in continuare un pic de ajutor. Daca este cineva care are aceasta mulineta defecta , sunt dispus sa o cumpar pentru acest CAPACEL.
Inca mai am aceasta problema si astept in continuare un pic de ajutor. Daca este cineva care are aceasta mulineta defecta , sunt dispus sa o cumpar pentru acest CAPACEL.
Salutare!
In continuare am nevoie de aceasta piesa -knob . Totusi ,daca este cineva care are aceasta mulineta si vrea sa o vanda, sunt dispus sa o cumpar. Macar voi avea cateva piese de schimb pentru ea.
In continuare am nevoie de aceasta piesa -knob . Totusi ,daca este cineva care are aceasta mulineta si vrea sa o vanda, sunt dispus sa o cumpar. Macar voi avea cateva piese de schimb pentru ea.
salut
intra pe site la producator, gasesti codul piesei si il comanzi
intra pe site la producator, gasesti codul piesei si il comanzi
Salutare!
Multumesc pentru sfat! Am intrat pe site, am gasit schema mulinetei deci si codul produsului dar cum fac eu cu plata?! Din cate stiu eu , mai trebuie si un cont in euro sau dolari si... de unde ?
Multumesc pentru sfat! Am intrat pe site, am gasit schema mulinetei deci si codul produsului dar cum fac eu cu plata?! Din cate stiu eu , mai trebuie si un cont in euro sau dolari si... de unde ?