Flambeau 3005ST geanta pescuit spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Flambeau 3005ST geanta pescuit spinning
O scurta prezentare a gentii pe care eu o folosesc la pescuit. Compacta, incapatoare, tin in ea tot ce am nevoie pentru o zi de pescuit!
https://youtu.be/gHBP0sbM57I
Vizionare placuta!
https://youtu.be/gHBP0sbM57I
Vizionare placuta!
Re: Flambeau 3005ST geanta pescuit spinning
Nota 10* ! 

3-4 gume , 2 voblere , 2 spinerbait , restul balast.....
Eu am acolo tot ce mi trebuie pt o partida de pescuit. Daca nu prind cu ce am acolo atunci nu e din cauza ca mi ar trebui ceva in plus ci pt ca ori nu e peste ori nu stiu eu a pescui. Pt mine e perfecta, o car pe umar fara probleme pot pescui o zi intreaga de pe mal fara sa am dureri de spate, pt un pescuit activ eu zic ca e perfecta. Pt cine doreste mai mult spatiu exista 4005 si 5005. Nu e geanta perfecta, e geanta care mi se potriveste mie, am facut acest review pt informare nu vand genti. E mare lucru sa vezi ceva inainte sa cumperi, descrierile de pe diverse magazine online sunt saracacioase iar o poza nu spune mare lucru. Asta e prima prezentare, poate stangace, isa sunt sigur ca se gasesc oameni ce o considera utila. Sa auzim de bine!
Foarte bună prezentarea. Felicitări
frumoasa descriere,pt cei ce nu avem posibilitatea de a testa in magazine ar fi util un review cu majoritatea geantelor si cutiilor..
- semlecangheorghe
- veteran
big like.Daca era tip rucsac sigur imi comandam.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Eu o port pe umar, gen postas:) asta cand dau de pe mal si cand am nevoie de un vobler stiu cutia si desfac repede buzunaru potrivit.
Intentia mea este de a prezenta cat mai in detaliu echipamentele de pescuit, dupa fiecare stie daca i se potriveste. Sunt multe produse ce se gasesc online la noi sau pe alte meleaguri si fara niste imagini pe "viu" nu prea te lamuresti daca e ceea ce cauti.
Intentia mea este de a prezenta cat mai in detaliu echipamentele de pescuit, dupa fiecare stie daca i se potriveste. Sunt multe produse ce se gasesc online la noi sau pe alte meleaguri si fara niste imagini pe "viu" nu prea te lamuresti daca e ceea ce cauti.