Fishing Simulator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
Re: Fishing Simulator
Aburii care se ridica de pe apa intr-o dimineata de vara..... Eventual matrix nu doar un amarat de simulator 

ce face omu' cu mana lui se numeste.....L A B A
)))

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
ce timpenie ! **** are farmecul ei , dar asta ? daca esti atit de prostovan sa o cumperi si nici aici nu iti trage nici un peste ?
ce faci ?
........................
.....................
...............
in acest caz iti ramine LA BA ! nu meriti sa te inmultesti !
PS simulatorul de parasuta , de monofilamente , hita si curent oare cind iasa pe piata ?
PS 2 : se cenzureaza ,, talpa ursului " dar poti scrie linistit pizda .
are si forumul mindria lui

........................
.....................
...............
in acest caz iti ramine LA BA ! nu meriti sa te inmultesti !
PS simulatorul de parasuta , de monofilamente , hita si curent oare cind iasa pe piata ?
PS 2 : se cenzureaza ,, talpa ursului " dar poti scrie linistit pizda .

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
este evident ca nu mai iese nimeni la pescuit....incepe spectacolul pe forum
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
- George1985
- veteran
Asta ar fi culmeagrey-wolf scrie:ce timpenie ! **** are farmecul ei , dar asta ? daca esti atit de prostovan sa o cumperi si nici aici nu iti trage nici un peste ?ce faci ?
........................
.....................
...............

Sa nu-ti traga pestele

am fost luna trecuta la expozitie in budapesta si am avut ocazia sa vad acest simulator, a fost o bucurie pt copii. si atat! 

- crapmaniacul
- veteran
Cred ca e mult pana incerci cateva drill-uri si pe unii o sa-i prinda farmecul vietii ... Nu va mai exista magazin de spin care se respecta fara o dracie din asta unde o sa vedem cum vanzatorii vor prezenta "in drill" calitatile lansetelor dar si ale mulinetelor de vor sa le vanda ...
Vanzarile se vor face pe baza de drive-test ca la masini. Si la sculele mai scumpe chiar o sa merite experienta si multi se vor baga la drive-testuri cu K2-uri, Evergreen-uri si Existuri si Stele, va spui eu ca dracia dupa o scurta si inerenta reticenta va acea ceva succesuri ! Rar de tot scoate japonezul fro gutuie pe piata inainte de a fi testat bine inainte utilitatea gemului de gutui
Vanzarile se vor face pe baza de drive-test ca la masini. Si la sculele mai scumpe chiar o sa merite experienta si multi se vor baga la drive-testuri cu K2-uri, Evergreen-uri si Existuri si Stele, va spui eu ca dracia dupa o scurta si inerenta reticenta va acea ceva succesuri ! Rar de tot scoate japonezul fro gutuie pe piata inainte de a fi testat bine inainte utilitatea gemului de gutui

- George1985
- veteran
Pentru multe magazine de pescuit ar putea fi o investitie buna.
Ar fi interesant sa faci un test la echipament inainte sa-l cumperi

- crapmaniacul
- veteran
La asta ma gandeam si eu, ezact ! E mult pana prinzi gustul si apoi treaba asta devine moda si printre magazine si printre pescari.George1985 scrie:Pentru multe magazine de pescuit ar putea fi o investitie buna.
numai bun ptr iarna asta geroasa