Multumesc frumos pentru raspunsuri
Nu stiam exact din ce oras e firma,am dedus doar din numele firmei (Focsa Group) ca ar fi din Focsani,dar acum m-a lamurit Feugen ca Focsa ar fi numele patronului/importatorului.oricum nu are importanta cine cum se numeste,doresc doar seriozitate mai ales daca sunt in joc bani multi.
De cautat am tot cautat pe google inainte de a incepe acest topic si negasind goldfish.ro am facut acest topic
Oricum inca nu e graba mare cu cumpararea barcii,dar e bine sa stiu unde sa caut cand va veni vremea.deocamdata am alte prioritati de care vreau sa scap cat de repede si apoi cumpar barca si motor.
Ieri am cautat din nou pe google si de data asta am gasit ce cautam,dar m-a cam descurajat mesajul lui Feugen cu privire la seriozitatea domnului Focsa.Imi pare rau sa aud asta.Am observat ca pe acest site numarul de telefon este acelasi de cativa ani.
Asta e link-ul ce l-am gasit :
http://www.magazine-online.ro/goldfish/ ... abile-bark
Pare a fi tot goldfish denumirea doar ca site-ul e altfel structurat si parca oferta e mai saraca decat in anii trecuti
Sincer de cand am vazut barcile astea din Ucraina m-am indragostit de ele datorita pretului,calitatii (din auzite de la alti forumisti).Nu are importanta daca barca e Bark,Colibri sau Storm deoarece consider ca sunt toate 3 de calitate.Sper cel putin.
@ Feugen,cine e Serghei acesta de care pomeneai?e coleg de forum?