Fire pentru stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fire pentru stiuca
Ce fire (textil, monofilament, culoare, grosime, rezistenta) recomandati pentru pescuitul stiucii cu linguri oscilante?
Multumesc
Multumesc
-
- veteran
-
- veteran
A inebunit lupul decand cu super-firele astea... Zau mi-as dori sa traiesc in tara "crocodililor" care sa-mi scape rupand nailoanele de "savinesti".
Eu n-as da nici mort cu textil la oscilanta dupa stiuca. Nu misca bine deloc tabla cu textil.............
Oi fi eu fixist sau invechit, dar ca fibra de sticla si ca monofilamentul nimic nu se lipste de oscilanta!
Sufix Magic Tuch------------------<*))))))))>< best for pike

Eu n-as da nici mort cu textil la oscilanta dupa stiuca. Nu misca bine deloc tabla cu textil.............

Oi fi eu fixist sau invechit, dar ca fibra de sticla si ca monofilamentul nimic nu se lipste de oscilanta!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Nu are "tabla " nimic cu textilul ,eventual gandeste-te ca s-ar putea ca batul sa fie de vina si poate chiar si mana.....Fibra de sticla si textilul merg cel mai bine la stiuca ,daca mana stie cum sa conduca nalucile....legio1083 scrie:A inebunit lupul decand cu super-firele astea... Zau mi-as dori sa traiesc in tara "crocodililor" care sa-mi scape rupand nailoanele de "savinesti".
Eu n-as da nici mort cu textil la oscilanta dupa stiuca. Nu misca bine deloc tabla cu textil.............![]()
Insa fiecare cu gusturile lui.
Jean Scurtu