Recent pescuiesc cu Gliss Monotex 0.18mm /25lb care este un fir foarte lucios si fara zgomot prin inele, nu absoarbe apa dar isi schimba rapid structura si nu rezista la contactul cu structuri abrazive. Am am pescuit cu Savage gear Finezze 0,22 mm un fir rezistent dar absoarbe multa apa.
Caut un fir care:
sa se produca in diametre de 0.18 /0.20/0.22/0.25mm
1. Sa fie cu o suprafata smoooth si sa fie silentios si sa isi pastreze aceste caracteristici cel puti
2.Sa nu se ingroape si pe mulinete cu viteza simpla de depanare(nu doar pe cele special PE cu viteza dubla al worm shaft)
3.Sa reziste la un pescuit normal la stiuca cu structuri ca stepi, bradis
4. Sa isi pastreze structura pentru cel putin 20-30 de partide, prefafabils a fie cat mai rezistent
Aseara am gasit 2 variante pe care nu le-am folosit Spiderwire Stealth 0.20mm penrteu cele fusion si YGK G-Soul 112 si Sunline Castaway
articolul spune despre ele None-tangle, easy to handle, great casting distance , Spinning inshore/offshore casting, freshwater, bait casting reels
fire pentru mulinete baitcast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Re: fire pentru mulinete baitcast
Ai putea lua in calcul si Varivas Avani Sea Bass Max Power. Cred ca indeplineste calitatile pe care le cauti.
Spiderwire ultracast mi se pare destul de bunicel sau sufix de 20-30 lbs
p.p.silk8 dar cred ca pica la punctul 2.