Fire p-line
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fire p-line
I-mi poate spune cineva ceva despre ele,daca le foloseste cineva sau le-a folosit niste pareri
-
- veteran
Mono P-line
doar mono.
Eu am folosit CXXtraStrong e un fir bun , cel premium e mai subtire pentru aceasi putere si tot bun.
Premium 4lb. 0.165 mm / 6lb. 0.21 mm / 10 lb -0.27mm
CXXtra Stron 4lb -0.18mm dar e mai matasos.
made in Japan
Eu am folosit CXXtraStrong e un fir bun , cel premium e mai subtire pentru aceasi putere si tot bun.
Premium 4lb. 0.165 mm / 6lb. 0.21 mm / 10 lb -0.27mm
CXXtra Stron 4lb -0.18mm dar e mai matasos.
made in Japan
fire p.line
Azi le-am primit impreuna cu niste voblere yo-zuri,despre fire par o.k la prima vedere ,tin la nod sunt un pic cam rigide dar astept sa l-e probez ;in shimb voblerele sunt super arata de-ti vine sa le pui in vitrine intradevar sunt tari,dar aceiasi problema astept rezultatele.
.

-
- veteran
salut,ando scrie:Am facut o comanda de cateva role de mono una de fluoroice si una de fluoroclear si astept sa vad cum sunt
ca tot veni vorba de p-line floroclear (fluorocarbon coated) am o intrebare shi eu daca stie cineva:
anul trecut am pus mana pe un fluoro carbon de 0.25 parca, exceptzional de la p- line, tzinea aproape cat un textil de 0.15 power-line, mi-am luat recent un p-line de 0.28(sa tzina cika) pe eticheta arata 9.210 kg, made in japan, l-am testat cu grip cu cantar se rupe pe la 4.2 kg si interesant ca nu la nod si de mai multe ori, se prostesc oare si japonezi astia domle, putetzi sa-mi spunetzi un fluorocarbon pana-n 0.30 si sa fie ok,
merszi fratzilor

be smart be silent be deadly.....