fire fluoro carbon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Adelin scrie:Jur ca nu mai am sentimente la stiuci sub 8 kile.

Sorry -nu m-am putut abtine !!!

Din viata scapa cine poate.
-
- veteran
- alexandru varga
- utilizator constant
FC veritabil la peste 50 de lb ii rigid , mai rigid decat o struna pe aceasi lungime . Ii si mai sinking decat mono normal , vorbind de suspending , insa nu cred ca ajunge sa influenteze naluci medii mari .razvan m. scrie:Sarme am de tot felul, inclusiv de titan. Vreau ceva care sa influenteze cat mai putin nalucile suspending sau slow sinking.
Daca is voblere mari nu-i problema cred io .
In ultima vreme dau doar cu Seaguar Ace .
Daca totusi te hotarasti cauta in Thailandia , Vietnam sau Singapore , FC de la 30-40 de lb in sus se scumpeste rau , aici unde zic ii cel mai ieftin !
Mare grija sa nu cumparati shockleader , in unele magazine cand intri la rubrica fire , la subcategoria leader is de-a valma si shockleaderele , care is alta mancare de peste , au elasticitate mai mare decat mono normal , is facute pentru pesti salbatici tip marlin sau doogteeth tuna , o linie rigida are mai multe sanse sa plesneasca cand baga o lumanare o bestie din aia de 700 de lb ! Insa cum intre timp au inceput sa faca si diametre mici (am vazut si in 30 de lb) , si cum sa baga toti sa faca , ii bine sa cascati ochii ca sa nu va treziti cu elasticu ala in bota