trout...
da, vazut!
trabucco...le rcunosti dintr-o mie! Si asta nu-i un lucru tocmai rau. Depinde la ce-l folosesti.
Fire fluo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mai zi-le fane...de fapt trebe aratat
legio "tata", inchei citatul, nu stiu unde ai vazut tu elongatie la s force? ciar acu trag de cel de 18 si nimic, sau ma rog aproape nimic, da nici rizinca nu-i
sau crezi ca mai dadeu nick si paul cu el daca era asa cum spui tu
si apropo, fireline-ul se "moaie" in apa
legio "tata", inchei citatul, nu stiu unde ai vazut tu elongatie la s force? ciar acu trag de cel de 18 si nimic, sau ma rog aproape nimic, da nici rizinca nu-i
sau crezi ca mai dadeu nick si paul cu el daca era asa cum spui tu
si apropo, fireline-ul se "moaie" in apa
Legio, tot mai ne zici ca ti-ai luat fir FIRLINE de 0,25...
pai pentru grosimea aia trebuia sa dai cu jiguri de la 25 de grame in sus.
eu am pe 2 mulinete fireline, de 0,15 (jiguri intre 7-20g) si de 0,17 (jiguri intre 10-30g. ) si firul se comporta perfect, atat in lansari , fara peruci...cat si distante; cu jig de 14g lansez peste 50m, ceea ce este mai mult decat suficient.
La categoria mono, ERSON FLUO de 0,22, este f. satisfacator. dar l-am folosit din barca, asta insemnand lansari de 15-20m. cu alte cuvinte nu prea l-as folosi de pe mal (fiind mono , se intinde si el ) pt. ca m-am obisnuit prea tare cu textilul.
La textil in ape limpezi, cu vizibilitate de peste 0,5m folosesc leader, dar asta se intampla rar, mai mult toamna... in rest leg firul de o agrafa... si DII SILVER!!!

pai pentru grosimea aia trebuia sa dai cu jiguri de la 25 de grame in sus.
eu am pe 2 mulinete fireline, de 0,15 (jiguri intre 7-20g) si de 0,17 (jiguri intre 10-30g. ) si firul se comporta perfect, atat in lansari , fara peruci...cat si distante; cu jig de 14g lansez peste 50m, ceea ce este mai mult decat suficient.
La categoria mono, ERSON FLUO de 0,22, este f. satisfacator. dar l-am folosit din barca, asta insemnand lansari de 15-20m. cu alte cuvinte nu prea l-as folosi de pe mal (fiind mono , se intinde si el ) pt. ca m-am obisnuit prea tare cu textilul.
La textil in ape limpezi, cu vizibilitate de peste 0,5m folosesc leader, dar asta se intampla rar, mai mult toamna... in rest leg firul de o agrafa... si DII SILVER!!!

@ oby
Nu se inmoaie!
iti aduc mostra joi si o inmuiem si-n bere!
Acum cateva saptamani era pe masa o rola de S force...
l-am priit pe luigi intimp ce trageam de fir..
mi-a zambit si m-a intrebat daca imi place.
n-am zis nik. El a continuat...
hai mai ca-i bun ca si guma la chiloti!
Eu aduc joi erson de 18 tu adu s force si comparam pe viu!
@ ovidiu
Nu mi-am luat..
mi-a trecut prin mana ca si exemplificare.. tocmai cautam un textil si m-a racorit definitiv.Am pastrat o juma de metru ca sa arat si altora despre ce vb...
Nu se inmoaie!
iti aduc mostra joi si o inmuiem si-n bere!
Acum cateva saptamani era pe masa o rola de S force...
l-am priit pe luigi intimp ce trageam de fir..
mi-a zambit si m-a intrebat daca imi place.
n-am zis nik. El a continuat...
hai mai ca-i bun ca si guma la chiloti!
Eu aduc joi erson de 18 tu adu s force si comparam pe viu!
@ ovidiu
Nu mi-am luat..
mi-a trecut prin mana ca si exemplificare.. tocmai cautam un textil si m-a racorit definitiv.Am pastrat o juma de metru ca sa arat si altora despre ce vb...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
-
- senior