Vezi la sectiunea contact ...au si nr de tel ,notezi adresa si dai o fuga pana acolo ... e mai repede dacat sa astepti curierul ...edy.tm scrie:Buna, mi-as lua si eu, insa eu dau la Clean pe Rauri, pe bega... un 0.16 cred ca-i bun, .
Doar de pe site se poate lua ?? .. ca am dat de 3 ori sa comand acelasi produs.. din greseala, am crezut ca se reseteaza pagina... Si dupaia ca sa iau doar unu am dat 0 la celelalte 2. si tot 3 au ramas.. prost site-ul.. Insa .. care magazin din Tm. reprezinta site-ul ala .. sau e doar online ??... trag o fuga pana la Arrow.. Foloseste cineva fire Tubertini ?..
multumes..
Fir Trabucco S-Force River Trout
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Eu folosesc 0.16 si fara leader . Am prins biban, clean si pastrav.georcaef scrie:am luat river trout de 0,16mm, inca nu l-am pescuit, pe cutie scie ca tine 3kg si ceva.
intrebare:
folosoti leader fluoro sau merge fara?
am leader maver de 0,16mm ce tine 1,7kg, as evita sa-l folosesc daca river troutul nu se vede in apa sau se vede putin. mersi
Foarte multumit de el.
www.pentrupescuit.ro
M-am uitat la contact , sa caut adresa insa nu scrie..
Asta scrie
s.c. xxx s.r.l. Timisoara
Persoane de contact:
Florin MANEA 0745 652 015
0730 188 513
Lucian MANEA 0724 288 508
e-mail: fmanea7@yahoo.com
Am sa sun sa intreb unde au magazin...
Asta scrie
s.c. xxx s.r.l. Timisoara
Persoane de contact:
Florin MANEA 0745 652 015
0730 188 513
Lucian MANEA 0724 288 508
e-mail: fmanea7@yahoo.com
Am sa sun sa intreb unde au magazin...
- Bogdan_Alex
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran

Nu am observat sa fie vreo diferenta dintre el si orice fir transparent din punct de vedere a vizibilitatii.Bogdan_Alex scrie:ok, si acum pe romaneste?!sir.JONES scrie: Oricum nu e Hi-Vis cum spunea cineva se vizibil in apa care nu cine stie ce.
Sub pelicula apei nu este foarte vizibil parerea mea. Adica eu de afara nu l-am vazut prea bine.
Sunt alte fire care sunt mult mai vizibile in apa.
the angler is catching xxx, not by the lure
- MARIUS POPA
- veteran

FIR S-FORCE RIVER TROUTsir.JONES scrie:Nu am observat sa fie vreo diferenta dintre el si orice fir transparent din punct de vedere a vizibilitatii.Bogdan_Alex scrie:ok, si acum pe romaneste?!sir.JONES scrie: Oricum nu e Hi-Vis cum spunea cineva se vizibil in apa care nu cine stie ce.
Sub pelicula apei nu este foarte vizibil parerea mea. Adica eu de afara nu l-am vazut prea bine.
Sunt alte fire care sunt mult mai vizibile in apa.
e foarte vizibil in apa,
nu este un fir transparent de nici o culoare!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.