Fir textil pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Fir textil pentru salau
Vreau sa incep pescuitul la salau si stiuca cu jiguri.Ca bat am optat ptr un Shimano Speed Master.Ce fel de textil credeti ca se adapteaza ptr pescuitul cu jiguri si ce diametre?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Re: Fir textil pentru salau
Ce model speed master ai luat, sunt curios si eu cum se comporta cu jigurile.....horia flucus scrie:Vreau sa incep pescuitul la salau si stiuca cu jiguri.Ca bat am optat ptr un Shimano Speed Master.Ce fel de textil credeti ca se adapteaza ptr pescuitul cu jiguri si ce diametre?
-
- veteran
Ce model speed master ai luat, sunt curios si eu cum se comporta cu jigurile.....[/quote]
Speed Master 2,40 m 5-20 g
Speed Master 2,40 m 5-20 g
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
eu folosesc Power Pro , in ambele variante, si P Ice si normal:horia flucus scrie:Vreau sa incep pescuitul la salau si stiuca cu jiguri.Ca bat am optat ptr un Shimano Speed Master.Ce fel de textil credeti ca se adapteaza ptr pescuitul cu jiguri si ce diametre?
http://www.totalfishing.ro/multifilamen ... 40_49.html
daca te grabesti putin poate mai prinzi o rola de ICE