suna-i tu inainte, maine dimineata, si stabilesti cu ei unde va intalniti...stefi oprea scrie:nu stiu cum dracu sa fac sa nu afle nevastamea ca am sfeclito
tre sa cer nr de tel de la curier si sa ma sune inainte de a veni
altfel am dato in bara
fir powerpro la 105 lei rola de 300 yarzi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
stefi oprea
- veteran

-
stefi oprea
- veteran

Ilarion scrie:tot ce iti trebuie e un cont de ebay si vei rezolva multe "probleme"stefi oprea scrie:pentru ilarion
ai comandat tu sau prin intermediar?
US $19.95 rola + US $4.50 transportul (2 saptamani a durat)
nu mai speriati omul.darkseth scrie:Trebuie sa iti faci mai intai un cont paypal.
nu este nevoie de nici un cont de ebay sau paypal
tot ce ai nevoie este un card cu posibilitate de conversie valutara,emis de orice banca din Romania si poti cumpara de pe orice site strain catre accepta plata cu cardul
sfat: comandati direct,nu e mare branza si nici taxe mari nu sunt daca nu sariti calul la valoarea comenzii
-
stefi oprea
- veteran

-
stefi oprea
- veteran

cabelas sau bass pro
magazinele online europene practica preturi mai mari decat cele USA
la cabelas ai pretul de pe site + 25% taxe shipping,in cazul in care iti comanzi singur
daca apelezi la intermediari,pe langa ce am spus mai sus intervine si comisionul lor,care variaza de la individ la individ.
oricum,nimeni nu face munca patriotica
magazinele online europene practica preturi mai mari decat cele USA
la cabelas ai pretul de pe site + 25% taxe shipping,in cazul in care iti comanzi singur
daca apelezi la intermediari,pe langa ce am spus mai sus intervine si comisionul lor,care variaza de la individ la individ.
oricum,nimeni nu face munca patriotica