discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ovidiu
- veteran

-
Jania trimite si tu o poza cu broasca testoasa, care ucide twistere...
vreau sa o pun pe ecranul telefonului mobil! merci!

-
Jean Scurtu
jania scrie:merci, am sa incerc. Firul nu este asa gros si nici nu face "peruca"(face putin puf dar e minimal) este de firma Spidereware o firma americana.
Spiderwire nu e cel mai bun fir textil si cu el vei avea mereu probleme.Incearca sa folosesti TUF LINE ,POWER PRO,RIPCORD sau FIRELINE.
Mulineta ,daca nu e bine aleasa te poate ajuta sa ai aceste incurcaturi de asemenea.Incearca mulineta DAIWA SS TOURNAMENT 1300 si vei observa ca nu o sa mai ai probleme cu firul textil si intotdeauna cand pescuiesti cu textil e obligatoriu sa inchizi cu mana pick-up-ul mulinetei ,nu invartind manerul mulinetei,ca sa eviti acele incurcaturi.
Jean Scurtu
-
adiwolf
- veteran

-
todi
- veteran

-
da, paddlefish, dar pe jiu, scapat din crescatoria dunareni si urcat apoi pentru reproducere. si nu cred ca era numai unul.
ai facut o asociere proasta intre izbiceni si paddlefish, iar o sa fie gramada de valceni acolo pana la toamna

-
jania
- utilizator nou

ovidiu scrie:Jania trimite si tu o poza cu broasca testoasa, care ucide twistere...
vreau sa o pun pe ecranul telefonului mobil! merci!

am sa trimit cu proxima ocazie. Alaltaieri am prins una pe care am prins-o de picior, cind a ajuns la mal mi-a scuipat pestisorul pe care l-a smuls din carlig apoi s-a rasucit, neavand catcher la mine am incercat sa o tin jos dar in felul asta cred ca am ajutat-o sa faca pasi marindu-i aderenta si s-a dus... . Ele pot fi periculoase, musca bine e ca o stanta am sa pun ceva poze cu ceva somn ce am prins zilele trecute si o poza cu o broasca mica de alt soi pe care am prins-o cu mana la mal pe care o am acuma in acvariu. E cat 5Lei de pe timpul lui Ceao. foarte draguta, ierbivora soiul Slider iar celelalte sunt Snapper