Fir Fluorocarbon Carbotex Fluoroclear
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fir Fluorocarbon Carbotex Fluoroclear
Salut, spuneti-mi va rog ce pareri aveti despre Fir Fluorocarbon Carbotex Fluoroclear raportat la rezistenta rupere, rezistenta nod, rezistenta la taiere (stiuca) etc Ce aplicatii poate avea?
Bucuresti
Re: Fir Fluorocarbon Carbotex Fluoroclear
La stiuca nu folosesc decat droade.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Pana acum m-ati lamurit bustean...
Sa ofer mai multe amanunte: un fir de aceasta marca gros de 0,55mm resista la dintii stiucii, macar primele 1,5 secunde
? Il vede avatul? Il simte somnul? Are vreun avantaj fata de un mono de acelasi diametru dar care nu are nicio legatura cu asta Carbotex, dar este transparent?
P.S. Nu va inghesuiti cu raspunsurile ca nu apuc sa le citesc pe toate...

P.S. Nu va inghesuiti cu raspunsurile ca nu apuc sa le citesc pe toate...

Bucuresti
Ia sa va uitati bine pe ambalaj caci din cate stiu acesta este coated ,deci un mono cu acoperire fluoro,pe de alta parte eu folosesc strune din fluorocarbon de 0,50 si nu am avut probleme, se observa foarte usor cand sunt ciupite si le schimb imediat.
-------------------------------------------------------------------------
fantasticeinplastic.webnode.ro
-------------------------------------------------------------------------
fantasticeinplastic.webnode.ro
Asa estePupu. Este vorba de un mono acoperit cu fluorocarbon. Acesta este motivul pentru care am nedumeriri. 

Bucuresti
Am luat eu firul asta dintr-un magazin arrow grosimi mai mici pentru forface la feeder dar nu am putut sa-l folosesc...se rupe foarte repede si la nod si tras de el si cum vrei.Nu recomand.L-am aruncat.
Eu mi-am cumparat de 0,55mm si... se rupe la fel de usor la noduri, sau cand nodul tine se rupe de aiurea... si are rezistenta declarata de 30Kg 

Bucuresti
A,deci ai apucat sa-l cumperi.Nasol.Bine, nu-i o avere dar pacat de banii aruncati.