Fenwick World Class

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan cristescu
veteran
veteran

Fenwick World Class

Mesaj de razvan cristescu » 09 Ian 2008, 16:43

Dati careva cu bete din astea?Am vazut ca sunt o aparitie recenta pe Cabelas si sunt curios pt. ca am mai vazut bete Fenwick si mi se par foarte bine construite,au blankuri si componente de calitate,mai putin inelele,dar vad ca gama asta au inele Fuji Concept Alconite.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 09 Ian 2008, 18:21

Suna bine! Aceeasi carbon veil technology e folosita si la HMG, care e un batz foarte apreciat. Mie personal imi place Fenwick foarte mult si cred ca nici world class-ul nu va dezamagi atat din prisma calitatzii cat si a pretzurilor decente. Din pacate n-a aparut inca in magazinele de-aici. Poate-l vad in state.

Si ca sa deviez un pic de la topic: cine-a folosit firul de fly Fenwick World ClassII? Impresii?

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 09 Ian 2008, 20:18

eu am deja un HMG care imi place mult de tot si sunt de aceasi parere cu onesti , sunt bete super cunoscute si am modele destul de bune in mare, nu cred ca o sa dezamageasca nici asta...
nush dc zici tu ca nu is inlele bune alconite ... :roll:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 09 Ian 2008, 20:20

a , scuze .. nu am inteles io ...
pe hmg -ul meu eu am inele harloy si sunt multumit sa stii...

inca o data scuze... n-am citit destul de atent

acu am vazth si cum arata. semana f mult cu HMG-ul si gama de modele e cam la fel ca la HMG... cred totusi ca e altfel blanku si inelele difera, da in rest is la fel :lol: ( mare diferenta :lol: :lol: )

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 09 Ian 2008, 22:58

Diferenta intre HMG si WorldClass este de grafit:-la a 2-a serie folosesc grafit IM8 care cred ca are un modul mai mare decat HMG(la asta n-au precizat modulul) si la a doua serie spune ca acoperirea blankului e cu CV("wrapped in Carbon Veil") iar la HMG scrim-ul este CV in loc de fibra de sticla.La a 2-a serie nu spune nimic de scrim dar presupun ca e acelasi.
Am vazut un HMG nou cu inele Fuji Hialloy dar nu sunt concept,sunt cele clasice,doar aranjamentul e concept.Nu e o problema pt. lansete de categ. medium,medium-heavy dar totusi mi s-au parut cam grosolane inelele.In schimb inelele Fuji Alconite Concept(cu inele de fly spre vf) sunt altceva.Probabil de asta e si pretul cu 20$ mai mare ca HMG.Oricum am ochit modelul ML de 7`,din 2 buc,1/8-5/8 oz,Mod-Fast care cred ca e "universal".

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 10 Ian 2008, 00:17

Sunt doua betze diferite din materiale diferite, cum ai remarcat si tu, dar tehnologia de infasurare sau ramforsare cu carbon e aceeasi. Scrim sau veil e cam acelasi lucru.

Scrie răspuns