fenwick
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
fenwick
as dori sa stiu daca a folosit cineva fenwick hmg 1/4 - 3/4 si daca aceasta lanseta poate fi folosita la pescuitul cu jiguri
vreau sa cumpar o lanseta pentru acest stil si fiind incepator (adica nu am tinut nici o lanseta de calitate in mina) cred ca e cel mai bine sa cer o parere avizata ; )
ezit intre st. croix premier spin, cabelas xxx eagle xml, kistler helium lta ... deci lansete in jurul sumei de 100 - 140 $
multumesc
... nu in ultimul rind, bine v-am gasit : )
vreau sa cumpar o lanseta pentru acest stil si fiind incepator (adica nu am tinut nici o lanseta de calitate in mina) cred ca e cel mai bine sa cer o parere avizata ; )
ezit intre st. croix premier spin, cabelas xxx eagle xml, kistler helium lta ... deci lansete in jurul sumei de 100 - 140 $
multumesc
Eu am un premier si merge la jiguri! Al meu e medium light! Daca te gandesti la un medium, cred k e ok!
Dac ai bani ia-ti un Avid spin, k ala e certificat pt asa ceva
. Cu altceva nu te mai pot ajuta. Eu dau linistit cu al meu Premier si la silicoane. Simte tot. Vezi k pe cabelas e un clip cu un batz cabelas xm(nu mai stiu cum). Si arata cam moale, pt pretul pe care il are. Atata tot k are inelele alea de titan, care n-ai cum sa le indoi, k se refac dupa orice torsiune.
Dac ai bani ia-ti un Avid spin, k ala e certificat pt asa ceva

am vorbit cu ei pe live chat... scuze, am uitat sa precizez
...mi s-a intimplat sa le pun de doua ori aceeasi intrebare despre actiunea lansetei cabelas gold label spin si sa primesc raspunsuri diferite, ba era fast ba era moderate ...
asta e si motivul pentru care am cerut si parerea voastra, mai ales ca nu precizeaza actiunea pentru toate lansetele lor
...mi s-a intimplat sa le pun de doua ori aceeasi intrebare despre actiunea lansetei cabelas gold label spin si sa primesc raspunsuri diferite, ba era fast ba era moderate ...
asta e si motivul pentru care am cerut si parerea voastra, mai ales ca nu precizeaza actiunea pentru toate lansetele lor
Eu am pus mana pe un avid dinala lung pt steelhead! Si era tzeapan rau de tot, asa k nu vad de ce ti-ai face probleme pt lungimi ceva mai mici. Uita-te si pe basspro.com, k poate gasesti si din 2 bucatzi.
Oricum in principiu urmatorul meu batz e un avid, k de un wild river nu cred k o sa am bani
.
aici sunt de 6'6" din 2 bucati.din cate am intzeles grafitul se comporta cel mai bine la aceasta lnngime. din cate stiu toti fishermanii americani de turnamente folosesc doar aceasta lungime. nu zic sa-ti iei asa ceva, da te asigur k merita si oricum nu e diferentza mare la dimensiune, fatza de un 7'
Oricum in principiu urmatorul meu batz e un avid, k de un wild river nu cred k o sa am bani

aici sunt de 6'6" din 2 bucati.din cate am intzeles grafitul se comporta cel mai bine la aceasta lnngime. din cate stiu toti fishermanii americani de turnamente folosesc doar aceasta lungime. nu zic sa-ti iei asa ceva, da te asigur k merita si oricum nu e diferentza mare la dimensiune, fatza de un 7'
Re: fenwick
Radu,radu st scrie:as dori sa stiu daca a folosit cineva fenwick hmg 1/4 - 3/4 si daca aceasta lanseta poate fi folosita la pescuitul cu jiguri
multumesc
Daca iti da mana ia-ti un KISTLER HELIUM,sau un ALL STAR TITANIUM(nu ti le recomand pt. ca sunt facute in Houston ci pt. ca sunt f. bune).
Eu pescuiesc cel mai mult cu un bat facut de mine pe blank ALL STAR TITANIUM si pot sa-ti spun ca la 60m. distanta pescuind la jig imi transmite(cu textil) tot ce se intapla sub apa si intep far nici o problema).
Jean Scurtu