Fenwick HMX

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2006, 23:19

christianpindichi scrie:OFF topic
gerula ..nu te-ai saturat sa respunzi cu acelesi expresii la toate topicurile.???mai diversifica si tu ca o sa te lase astia fara slujba...sau e mai bine asa ca o sa mai mergi si tu la pescuit.
Cred ca faci o confuzie grava intre "toate topicurile" si posturile tip irc ale catorva insi cu prea mult timp liber la dispozitie si foarte putine idei in cap. Problema era oricum alta, dar e foarte evident ca discutia n-are sens. Poate reusesti sa te opreti totusi la al patrulea post despre andrei-ovidiu, cine stie, Doamne-fereste apuca sa posteze aici cineva care stie care-i treaba cu lanseta asta inainte sa fie inchis topicul.
Cu lacrimi Bastus!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Aug 2006, 07:21

http://tackletour.com/reviewfenwicks66l.html

http://www.great-lakes.org/reviews/review-06-20-05.html

http://tackletour.com/menurods.html

nu este kiar modelul in discutie,dar cateva kestii pot fi ajutatoare

@Gerula
vezi cate stiu si eu....dupa ce dau un "search"...numai ca eu nu mai dau si copy-paste :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 08 Aug 2006, 07:52

chiar nu-si mai are rost discutia...nu uita cine a inceput sa fie acid Cristiane! mai bine nu mai continuam pt. ca n-are rost! Punct! Eu unul nu mai am nimik de spus pe marginea acestui subiect!

Off topic: nu am inteles niciodata de ce incearca un om sa afle cat mai mult despre un produs si se gaseste un cineva sa schimbe total subiectul initial al topic-ului!

Cristi eu unul m-am saturat de infantilisme de genu' asta asa ca hai sa terminam! Eu unul am terminat!

PS: Nu stiam ca te intreaba acasa daca se-ncadreaza ieansii mei in peisaj sau nu! :lol: :lol: Devii penibil...negasind argumente suficiente pt. ce ai de spus te legi de cu totul alte chestii! Ti-am mai spus ca pe mine ma doare fix undeva de ce crede X sau Y despre mine, sau daca ma crede cineva ceea ce spun(nu relatez decat din experientele proprii), asa ca ceea ce faci tu acuma nu ma afecteaza moshu' ci mai degraba ma amuza! Copiii sunt multi pe forum(nu ma refer la varsta ci la gandire)!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Aug 2006, 08:28

hai terminati cu discutia asta ca sa ma apuc sa sterg ?

remus, parerea mea este ca batul il poti folosi linistit la avat si marle
surprizele nu pot fi decat placute
poate la avat e prea rapid pentru gustul unora dar pescuieste si o sa vezi cum merge....
si eu dau la avat cu bete mai blande ( seria HMG ), dar am prins si cu loomis fast cu voblerul in gat - no problem ( cand dadeam dupa salau )
depinde cum da avatul, daca e nervos o suge ( naluca ) instantaneu, daca ai rateuri pe fast incearca cu ceva mai moderat
oricum la avat foloseste mono...

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 08 Aug 2006, 11:48

Multumesc , chiar in week-end am probat-o si sunt multumit de comportamentul ei , usoara , senzitiva , lanseaza excelent. De drilluri cu pesti seriosi inca nu am avut parte ( doar 3 bibani pe la 100g/buc , eliberati evident) dar speranta exista pe urmatorul sfarsit de saptamana.
Fir intins tuturor !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 08 Aug 2006, 14:10

2 calitati a Fenwick-urilor, cel putin la seriile HMG si HMX este senzitivitatea si faptul ca sunt f. usoare!

FIR INTINS!

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 09 Aug 2006, 13:20

chiar nu-si mai are rost discutia..
hiihih de la primu tau post as fi putut sa zic si eu la fel :lol:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Aug 2006, 14:06

:lol: :lol: :lol: mda, tot ce-i posibil...dar vezi ca motto-ul ala al tau e subred...poate die tu first si ne see mai tarliu asa! :lol: :lol:

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 09 Aug 2006, 14:09

am observat ca valcenii (cel putin la cei care ma refer) au in ei inascuta "cunoasterea" si cand esti bun trebuie sa sa arati si la altii 8)
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Aug 2006, 14:17

:lol: :lol: super! :wink:

Scrie răspuns