discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Stefan Tudose
- Moderator

Duminica, de dimineata pana seara o sa ma dau prin targu asta. Mai fac o pauza de guyas, iar ma mai dau prin el... si tot asa:twisted:

-
christianpindichi
- veteran

-
de christianpindichi » 02 Mar 2007, 23:40
Va scriu din Budapesta.
Sincer...slabutz ma asteptam la altceva.cateva exemple
la energo...nu gasesti toata gama de salmo
plastice ..relativ putine
la stand rapala cam orice dar preturile nu difera f mult de tara.
la capitolul bete:inafra de shimano....in rest slab rau.
vanzatorii slab pregatiti si-n afara faptului ca majoritatea habar nu au nici o limba straina...nici macar nu stiu ce vand..m-am kinuit cu una la energo 20 min sa-i explic ce vreau.

.dupa ce in 3 insi am cumparat voblere de 300 euro i-am cerut un cadou..ce credetzi..a venit si mi-a dat 3(trei) pungi....goale inscrptionate SUFIX
alt exemplu concret:geanta de hard bait ..cea portocalie de la Plano..o gasiti pe site la cabelas..basspro...la 70$
aici
130 euro
un salmo in medie....6-8 euro.
etc etc.
Crapistii insa ...cred ca sunt mai fericiti!!!
-
Dan Iercosan
- junior

Intamplarea face sa fiu si eu la Budapesta la standul Energo. Daca mai esti si azi, 03.03, treci din nou pe la standul nostru sa ne spui ce ai cautat si ce n-ai gasit. (daca ati luat - in trei - cum zici, mai bine de 40 de bucati, as zice ca ai cam gasit ce cautai)
De ieri dimineata la standul Salmo e si Ewaryst Sieleski, pe care poti sa-l intrebi orice iti doreste inima in legatura cu voblerele Salmo.
Asa e, engleza nu stie toata lumea, dar daca mai intrebai putin, dupa cum vezi, gaseai si romaneste.
vanzatorii slab pregatiti si-n afara faptului ca majoritatea habar nu au nici o limba straina...nici macar nu stiu ce vand..m-am kinuit cu una la energo 20 min sa-i explic ce vreau.

.dupa ce in 3 insi am cumparat voblere de 300 euro i-am cerut un cadou..ce credetzi..a venit si mi-a dat 3(trei) pungi....goale inscrptionate SUFIX
etc etc.
-
Mugurstefan
- veteran

christianpindichi scrie:Va scriu din Budapesta.

!!!

, asa de multe...3 pungi ????

, How cheap !!
CE ZGARCIIIITI !
Nu tu o agenda, un breloc acolo, un diskount ca-i targ de promovare si tre sa faci impresie in contra concurentei !
Mai bine comand la romanasii mei, intotdeauna mai atenti si mai darnici !
Si mai bine comanzi in USA ce vrea muschiul tau din catalog daca nu esti crapar decat sa te chinui sa vorbesti si sa gesticulezi !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Andrei
- veteran

-
e ideea de atmosfera de targ....si noutatiile ce apar. Si nu gasesti tot ce vrei pe siturile americane, multe nu le au in stoc, si unele din cele ce se fac in europa de fel.
Astept si eu sa vad ce e pe acolo. La targ de pescuit n-am mai fo pana acum, dar toate au un inceput. Sper sa mai avem ce vedea si duminica
-
fishi
- veteran

[quote="christianpindichi"]Va scriu din Budapesta.
l

Nu ai vorbit limba care trebuie.......
-
Mugurstefan
- veteran

fishi scrie:christianpindichi scrie:Va scriu din Budapesta.
l

Nu ai vorbit limba care trebuie.......
Ihammmm, precis !
Fishi, du-te tu si vb limba care trebuie, ia voblere de 300 oiro si spune-ne cu cate pungi Sufix te-ai intors ! OK ? sau poate tie iti dau o plasa !
Aici nu-i vorba de limba ci de bani ,si asta la un targ unde in primul rand iti
promovezi firma samd ! Deci....
Daca vrei noutati cand te dai pe net iti scrie producatorul un "NEW" acolo la ce e nou si nu tre sa te chinui sa parlesti chinezeste .
Mai bine vorbiti de vreun targ din USA. Sigur ar fi mai interesant si engleza noastra aproximativa care este ea ar fi arhisuficienta pe langa banii ce-i pui jos !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
christianpindichi
- veteran

-
de christianpindichi » 04 Mar 2007, 09:59
Dan Iercosan scrie:Intamplarea face sa fiu si eu la Budapesta la standul Energo. Daca mai esti si azi, 03.03, treci din nou pe la standul nostru sa ne spui ce ai cautat si ce n-ai gasit. (daca ati luat - in trei - cum zici, mai bine de 40 de bucati, as zice ca ai cam gasit ce cautai)
De ieri dimineata la standul Salmo e si Ewaryst Sieleski, pe care poti sa-l intrebi orice iti doreste inima in legatura cu voblerele Salmo.
Asa e, engleza nu stie toata lumea, dar daca mai intrebai putin, dupa cum vezi, gaseai si romaneste.

etc etc.
am trecut ieri.probabil nu erai prin zona.
deci:
perch nu erau decat cele de suprafata,Slidere de 10 numai 2 modele ambele floating.si exemplele pot continua...nu vreau.totusi dupa cum ti-am zpus mi-am luat o punga
e vb si de preturi...la salmo erau in limitele bunului simt.ink un exemplu:un tail dancer era 40 roni