Favorite sau Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Favorite sau Daiwa
Dintre cele doua lansete de mai jos pe care ati allege-o ?
Puteti sa-mi spuneti care cum se comporta ?
Favorite Neo Breeze BRS762ML 2.26m/4-24g
Daiwa Td Mode 3.0 Ul Spin 2.40m 3,5-21g
Puteti sa-mi spuneti care cum se comporta ?
Favorite Neo Breeze BRS762ML 2.26m/4-24g
Daiwa Td Mode 3.0 Ul Spin 2.40m 3,5-21g
- stefanflorin
- veteran
Re: Favorite sau Daiwa
Eu sincer as alege-o pe asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-drag ... 74683.html varf fin, x-fast, montajul inelelor e bun si ca numar si ca dimensiune si ca pozitie, groasa in pereti, blank Torray...
Urasc atarnatorii!
- andreisavin
- veteran
iar se fac recomandari in functie de ce nu se vinde in magazin...Mai bine incerci un Dragon X-Treme.
- stefanflorin
- veteran
Andrei ai pus mana pe lanseta respectiva? le cunosc pe toate cele 3 foarte bine, iar cea pe care am recomandat-o mi se pare cea mai reusita.
PS: nu facem recomandari la chestii care nu se vand, ci la chestii cu care si noi am pescui daca ar fi sa alegem.
PS: nu facem recomandari la chestii care nu se vand, ci la chestii cu care si noi am pescui daca ar fi sa alegem.
Urasc atarnatorii!
stefane,"voi"aveti ceva in plus fata de alti pescari? 

- andreisavin
- veteran
Am pus mana pe ambele lansete si Nano Core nu m-a impresionat.Poate doar prin faptul ca are manerul o idee mai scurt fata de X-Treme.Avand in vedere ca sunt cam la acelasi pret, Xtreme e alegerea evident mai buna.Nu cred ca tie ti se pare mai buna Nano COre...dar va inteleg ca trebuie sa scapati si de ce nu se vinde.
-
- senior
Florianis, dintre cele doua, intotdeauna Favorite. Dar daca iti permiti un Dragon (Nanoforce as zice eu)... cu atat mai bine.
Si totusi alege Dragon , eu la favorite am avut probleme cu garantia, iar la Dragon nu.
-
- veteran
Chiar asa,cum ai rezolvat cu garantia ca nu am mai urmarit topicul?nila scrie:Si totusi alege Dragon , eu la favorite am avut probleme cu garantia, iar la Dragon nu.
Multumesc pentru sfaturi. In final am optat pentru un Dragon MS-X de 2,44m 3-18g.