A folosit cineva aceste gume?Pareri?
http://www.tackletour.com/reviewfalconb ... mbait.html
Falcon Big Eyez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ Ilie
...nu stiam de gumele astea , dar precis au o evolutie mai "naturala" , datorita lestului ce se afla in burta gumei
...in mod sigur evolutia este intr-o pozitie mult mai orizontala decat cu lestul in cap (pe cadere mai ales) si cred ca asta e mult mai "incitant" pentru rapitor
...se pare ca gumele castiga din ce in ce mai mult teren in defavoarea nalucilor "hard".
Fir intins !
...nu stiam de gumele astea , dar precis au o evolutie mai "naturala" , datorita lestului ce se afla in burta gumei
...in mod sigur evolutia este intr-o pozitie mult mai orizontala decat cu lestul in cap (pe cadere mai ales) si cred ca asta e mult mai "incitant" pentru rapitor
...se pare ca gumele castiga din ce in ce mai mult teren in defavoarea nalucilor "hard".
Fir intins !
Nu am folosit modelul asta, dar am folosit alte modele armate si lestate la fel. De obicei la stiuca in ape cu vegetatie multa. Pot sa zic ca am prins bine in zile in care nu se prindea la altceva, motivul fiind ca ajungeam unde cu o lingura, un cauciuc armat cu jig, sau cu un vobler nu puteam ajunge din cauza vegetatiei. Acesta ar fi plusul, iar minusul ar fi la distanta de lansare, aceasta fiind mai mica decat la o guma armata cu jig