Falcon Big Eyez

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Falcon Big Eyez

Mesaj de SVF » 27 Dec 2011, 19:04

A folosit cineva aceste gume?Pareri?
http://www.tackletour.com/reviewfalconb ... mbait.html

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Dec 2011, 21:39

Daca pana acum nu a raspuns nimeni,pe rapitori.ro asta nu poate fi decat un semn bun.De obicei cand ceva nu e bun,postari mai mult sau mai putin legate de subiect....ohoo, gramada :lol: :lol: Tacerea e de aur :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Dec 2011, 23:34

nu cred ca e foarte la indemana achizitionarea lor si tocmai de aia nu sunt prea cunoscute ... Nu vad de ce nu ar fi OK daca le compar cu altele, ca din experienta mea cu gumele nu am ce sa zic, ea fiind aproape zero.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Dec 2011, 00:01

Io am vreo sase seturi de 4".Nu cred ca nu le-a mai folosit nimeni,pana si eu am facut usor rost de ele.Sper sa le dau la apa curand,nu de alta dar sigur o sa fie doritori in zona acum de asa ceva si macar sa le zic cum inoata. :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Dec 2011, 18:29

@ Ilie

...nu stiam de gumele astea , dar precis au o evolutie mai "naturala" , datorita lestului ce se afla in burta gumei
...in mod sigur evolutia este intr-o pozitie mult mai orizontala decat cu lestul in cap (pe cadere mai ales) si cred ca asta e mult mai "incitant" pentru rapitor
...se pare ca gumele castiga din ce in ce mai mult teren in defavoarea nalucilor "hard".

Fir intins !

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 29 Dec 2011, 19:55

Nu am folosit modelul asta, dar am folosit alte modele armate si lestate la fel. De obicei la stiuca in ape cu vegetatie multa. Pot sa zic ca am prins bine in zile in care nu se prindea la altceva, motivul fiind ca ajungeam unde cu o lingura, un cauciuc armat cu jig, sau cu un vobler nu puteam ajunge din cauza vegetatiei. Acesta ar fi plusul, iar minusul ar fi la distanta de lansare, aceasta fiind mai mica decat la o guma armata cu jig

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Dec 2011, 20:12

Pentru zona cu vegetatie le-am luat si eu :wink: Cat despre distanta o sa incerc sa fac lestul mai greu.Mersi Iovys.
Radule sunt zile si zile.Intotdeauna am avut gume la mine dar voblerele au avut sa zic asa intaietate.La ce densitatea de peste avem noi, tot timpul trebuie sa improvizezi ceva :lol:

Scrie răspuns