fake GL2???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- holykowalsky
- utilizator constant
fake GL2???
exista la noi pe piata GL2 steelhead facatura????
Cum le deosebesti ca eu em intilnit unu si pare ok..si e 120 lei?????
Bla bla bla, bla bla bla
-
- veteran
Re: fake GL2???
daca gasesti un GL 2 pur, original, la 120 de lei sa-mi spui si mie ca mi-as lua vreo 3 bucati...holykowalsky scrie:exista la noi pe piata GL2 steelhead facatura????

glumeam desigur...nu exista G.Loomis la 120 de lei...

- holykowalsky
- utilizator constant
holykowalsky,
ceva diferente trebuie sa fie,ca sa iti iti da seama daca e fake sau nu,adica daca te uiti atent la mandrina,nr.de inele,culoarea blankului,sau la inscriptionarile de pe lanseta,la care atat caracterul literei cat si informatiile despre lanseta in sine trebuie sa fie pana la cel mai mic detaliu identice cu ce e trecut in catalogul gary loomis
daca nu,parerea mea e sa vezi lanseta cu cineva care a mai avut un gl2 sau macar alte loomisuri.
ceva diferente trebuie sa fie,ca sa iti iti da seama daca e fake sau nu,adica daca te uiti atent la mandrina,nr.de inele,culoarea blankului,sau la inscriptionarile de pe lanseta,la care atat caracterul literei cat si informatiile despre lanseta in sine trebuie sa fie pana la cel mai mic detaliu identice cu ce e trecut in catalogul gary loomis
daca nu,parerea mea e sa vezi lanseta cu cineva care a mai avut un gl2 sau macar alte loomisuri.
Cred ca da. Mi-e greu sa cred ca o facatura poate avea acelasi gramaj ca originalulholykowalsky scrie:ideea era cum dracu le deosebesti...ca arata bine asta care l-am gasit iar individul zice ca e marfa confiscata din port...bla bla bla...
ma gandeam sa le cantaresc si daca corespunde gramajul eu zic ca e oky.....merge ideea asta???
- holykowalsky
- utilizator constant