Fabrica Ugly Duckling

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 15 Iul 2010, 09:25

:))
asta chiar mi se pare trasa de par.

Cel putin nu am avut cazuri in care, un "ionel" sa prinda langa mine 10 pesti cu un tip de vobler, iar eu sau altul, pescuind langa el, sa nu prind macar cativa, folosind alte firme de vobler.

Evident ca daca el da cu UD de 2 cm si eu cu Bullhead de 6, n-ar fi exclus sa prinda el mai multi. Dar pe acelasi tip de vobler (ca forma) cu aceeasi vibratie si culoare...parerea mea ca sunt exagerari.
Oricum, daca aceasta afirmatie ar fi corecta, ma gandesc ca sunt cazuri si in care reciproca e valabila, si atunci concluzia e ca:

"NICIODATA NU AI SUFICIENTE VOBLERE" :))

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Iul 2010, 11:42

"NICIODATA NU AI SUFICIENTE VOBLERE" )
din pacate e foarte corect ce spui :lol:
S'altare și bunăstare !

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 15 Iul 2010, 13:28

clar ca reciproca este csuper valabila. ce vroiam sa subliniez este ca vibratia este diferita fata de altele, si credema vibratia conteaza.
Viata bate filmu'

vladone
junior
junior

Re: Fabrica Ugly Duckling

Mesaj de vladone » 15 Iul 2010, 13:46

d4md3od scrie:Daca e cineva curios de cei de la Ugly Duckling, am gasit chestia asta pe un forum italian ... imaginile vorbesc de la sine ...

mie mi s-a parut interesant ... si partea cea mai surprinzatoare e ca ar fi vreo 15 angajati doar si cam totul se face de mana cu vreo 4 testari finale a fiecarui produs ... ma pune pe ganduri ... nu am folosit inca voblere de la firma respectiva (nici nu stiam ca sunt sarbi) dar s-ar putea sa incerc cate ceva pe viitor ...

http://www.pescaok.it/forum/viewtopic.p ... 50&start=0

numai bine ...
foloseste-le cu incredere....daca ai nimerit cateva din ele sa fie perfect facute nu-ti mai trebuie alte voblere....par rudimentare...nu au nivelul de finisaj salmo sau alte voblree similare....dar le bat la fund....sunt voblerele cu care se prinde f bine pe lacuri.... paco, coco, iercosan...etc...dau cu ele...mai povestim :!:

Scrie răspuns