Trebuie mentionat un lucru important aici
una e calcutta conquest
si alta e calcutta XT
a doua e versiunea japoneza a calcutta simpla .....are doar 3 rulmenti , accesul la pinii tamburului se face invers , in fine sunt diferenta mari fata de conquest de unde si pretul mult mai mic
cu toate astea xt e un model de exceptie dupa parerea mea , foarte reusit.
Exista asa ceva? Topic de casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Exista asa ceva? Topic de casting
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
1100 adusa acasa.scuze daca nu sa inteles.
-
- veteran
De acord cu observatia ta in legatura cu manerul pe dreapta. Am gasit intotdeauna mulinete la preturi foarte avantajoase, tocmai datorita acestui "handicap".Sami scrie:Scapi din vedere un lucru esential,tu folosesti mulinete cu maner pe partea dreapta care sunt mai ieftine,spre norocul tau
Dar oricum ai dreptate,mulinetele sunt mai ieftine pe e bay,dar cum statul roman te fura la orice...achizitia din doamna Japonie te mai costa jumatate din achizitie
Insa modelul asta l-am vanat fo 2 luni, l-am luat la primul "bid" iar la transport m-am inteles cu asiaticu sa scrie ca a fost cadou. M-am riscat dar mi-a iesit la 70 USD adusa aici.
Trebuie doar avuta rabdare si cautate ofertele bune. Cu cat e mai jumulita carcasa, cu atat mai bine. O iei la un pret cat mai mic si adusa aici te mai costa un set de ABEC7 si eventual discuri de carbon dupa curatare.
Cu max 750 de RON ai super scula, curatata si tunata la maxim.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Multumesc super mult pentru sfaturi , foarte utile