EXCELER
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
EXCELER
O cunostinta pleaca in america pt o luna si m-am gandit sa o rog sa-mi ia doua daiwa exceler ...una de 2000 si una de 2500.Preturile din magazine sunt ca cele de pe site? cabelas'' etc sau sunt mai scumpe...Pe site sunt cam 80 dolari..daca vad eu bine
Dupa ce le achizitioneaza mai trebuie sa plateasca ceva la intarea in Romania?...ceva taxe?
Multumesc anticipat...
Astept si alte sfaturi pt o mulineta pana in 100 dolari...poate e altceva mai bun la pretul asta...
Dupa ce le achizitioneaza mai trebuie sa plateasca ceva la intarea in Romania?...ceva taxe?
Multumesc anticipat...
Astept si alte sfaturi pt o mulineta pana in 100 dolari...poate e altceva mai bun la pretul asta...
1. am si eu pe cineva in State care-mi mai trimite cate ceva. preturile au fost ca pe site, in schimb nu tot timpul era pe stoc marfa pe care-o vedeam pe net.
2. normal va fi vamuita persoana respectiva la intrarea in tara. suma finala depinde de dispozitia vamesilor
(eu am venit cu niste electronice din Japonia si am vrut sa le abandonez in aeroport cand mi-au zis cat costa vama...)
2. normal va fi vamuita persoana respectiva la intrarea in tara. suma finala depinde de dispozitia vamesilor

dar nu le-i abandonat, deci??!!boistean scrie:...............
2. normal va fi vamuita persoana respectiva la intrarea in tara. suma finala depinde de dispozitia vamesilor(eu am venit cu niste electronice din Japonia si am vrut sa le abandonez in aeroport cand mi-au zis cat costa vama...)
avat,
nu iti fie frica, nu e draqul chiar atat de negru, taxele vamale pt articole de pescuit sunt f mici.
si ca sa fie bine pt tine, roaga pe individul care yi le aduce, sa le desfaca din cutie si sa le aduca in bagaje sa le declare ca si cadou

De cand se vamuieste , cand sosesti in tara? Eu nici , cand am adus eu personal si nici ce mi-a adus fratemio in tara anul asta nu am platit nimic...nu te intreaba nici dracu..ce ai in valiza cand sosesti. Doar daca mergi tu special sa declari... Am adus si electronice si chestii de pescuit...cu gramada.
Deci daca iti aduce el in tara..platesti doar pretul de pe site si eventual transportul acolo in SUA...care este mic sau inexistent in cazul uei comenzi mai babane. Poti sa te uiti si pe tacklewarehouse..au preturi bune si transportul este gratuit pe teritoriul SUA , de la o suma in sus..na..asta mai face si Cabelas cateodata.
Spor.
P.S...Cabelas are free shipping acuma peste 125$...deci daca vrei doua..poti sa le ai, doar cu pretul de pe site.
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... type%3DGNU
Uite ...mulineta asta sigur merita suma aia..si bate la fundulet pe Exceler.
Deci daca iti aduce el in tara..platesti doar pretul de pe site si eventual transportul acolo in SUA...care este mic sau inexistent in cazul uei comenzi mai babane. Poti sa te uiti si pe tacklewarehouse..au preturi bune si transportul este gratuit pe teritoriul SUA , de la o suma in sus..na..asta mai face si Cabelas cateodata.
Spor.
P.S...Cabelas are free shipping acuma peste 125$...deci daca vrei doua..poti sa le ai, doar cu pretul de pe site.
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... type%3DGNU
Uite ...mulineta asta sigur merita suma aia..si bate la fundulet pe Exceler.
Pflugger-ul ala se vinde(a) si prin Europa ca fiind Cormoran Magnesia... Am una din asta. E bine mai usoara ca Exceler, dar in rest sunt comparabile...ULK scrie:... Uite ...mulineta asta sigur merita suma aia..si bate la fundulet pe Exceler.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Musti...cum vad eu..Magnesia nu e exact aceasi lucru..cel putin la look ...doar seamana...
S-a mai vandut de Shakespeare..acea era identica.....cum stiu eu.
avat...vezi ca pe tacklewarehouse Excelerul e la 75$ indiferent de marime si au free shipping de la 50$...au pe stoc marimile ce cauti si sunt foarte seriosi..merita.
Defapt marimile sunt aceasi la 75$ ca si pe Cabelas..my bad..Avantajul lor e doar suma minima pentru o comanda cu free shipping.
S-a mai vandut de Shakespeare..acea era identica.....cum stiu eu.
avat...vezi ca pe tacklewarehouse Excelerul e la 75$ indiferent de marime si au free shipping de la 50$...au pe stoc marimile ce cauti si sunt foarte seriosi..merita.

Defapt marimile sunt aceasi la 75$ ca si pe Cabelas..my bad..Avantajul lor e doar suma minima pentru o comanda cu free shipping.
- stefanflorin
- veteran
Nu are treaba cu cormoranul, total diferite. E pflueger si atat, ca il vindea shakespeare sub brandul lor sau mai nou mitchell aia e alta treaba. Mulineta buna, facuta foarte bine, bate exceleru la unele capitole insa e mai slaba la altele.Musti scrie:Pflugger-ul ala se vinde(a) si prin Europa ca fiind Cormoran Magnesia... Am una din asta. E bine mai usoara ca Exceler, dar in rest sunt comparabile...ULK scrie:... Uite ...mulineta asta sigur merita suma aia..si bate la fundulet pe Exceler.
Uite asta chiar merita, un Exceler "vopsit"
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... D104760180. Si dupa cum spunea ULK, nu te cauta nimeni in bagaje la sosire in tara.