Evergreen pentru stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Evergreen pentru stiuca
Desi sunt numeroase bete de stiuca pentru linguri si voblere, vroiam sa intreb daca stie cineva daca in gama Evergreen este vreo lanseta cu aplicatia asta?
www.spinningclub.ro
Re: Evergreen pentru stiuca
Apai colegu ' ...nici chiar asa! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bre pt mine customurile sunt scumpe si nu fac banii. Daca evergreen ar avea bete pt aplicatiile noastre, sau cel putin cineva care sa le stie si sa iti recomande, eu nu as mai folosi altceva.
www.spinningclub.ro
Asa-i ,asa-i ...customurile e scumpe.Noroc ca Evergreen-urile astea e gratis frate! 

Tocmai, nu e gratis deloc. Dar din ce am vazut, ofera si mergi la sigur. La custom.... Poti sa ai noate surprize neplacute si sa ajungi sa depasesti pretul unui evergreen. Sa nu zic ca daca esti mai priceput in ale cautarii, iei un evergreen ca nou la un pret cel mult egal cu un custom de ,,mana buna,,
www.spinningclub.ro
Da ,insa nu toti suntem asa priceputi la achizitii...
Ps: cand mai aduci "soparle" din alea ...as putea fi interesat!Merci.
Ps: cand mai aduci "soparle" din alea ...as putea fi interesat!Merci.

Eu am un Evergreen Tactics "The Hard Sooter" care ,desi este recomandat pentru salau,merge bine si la stiuca. Saptamana trecuta ,in delta, numai cu el am pescuit,este versatil si necrutator.Cu manerul am eu o mica problema(am scris si in topicul despre lansete custom)dar nu este ceva grav.Candva voi face modificarea dorita,nu stau in loc de asta.
-
- veteran
Seria Tactics Supernova merge si la stiucile de la noi! Pacat ca nu se mai fabrica! Mai sunt TR-FR-uri de vanzare ca alea poti da cu sete in stiuci de 10+ fara probleme!
Vipificator, am uitat sa scriu ca vreau de spinning, oricum mersi de informatie.
www.spinningclub.ro