Il are cineva de vanzare si nu stiu ce sa fac ... eu vroiam altceva dar in lipsa am spus ca-l iau pe asta dar acum sunt pe ganduri...oare se marita??

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu are nimic sa tai cotorul la Maver Stralis Light Plus Spigot-ul de 2,40m 5-12gr. Eu am avut 2 bucati de-a lungul timpului si la ambele le-am scurtat manerul. Pe una am lestat-o, pe celalta nu. Si acum imi aduc aminte cu placere de ele. E un blanc foarte reusit, senzitiv, suficient de elastic sa arunce bine naluci usoare, dar robust si cu rezerva de putere. N-avea nici o problema cu cleni de 2kg sau avati de 3-3.5kg. Nu stiu de ce Maver a decis sa puna un maner atata de lung. Eu am taiat cam 10-12cm din cotor si am obtinut un bat comod.Dreamer scrie:Chestia cu taiatul cotorului poate avea efecte negative, poate dezechilibra mult lanseta si sa oboseasca mana...
Eu am o usor alta opinie. Eu zic ca se pot compara linistit cu americane entry-level. Numarul inelelor la Light plus este corect. Fortand un pic comparatia, daca te uiti la un G.Loomis sau un Lamiglas G1000, au cam aceeasi filozofie. Inele mai putine decat clasicul Fuji Concept. Singurul lucru de reprosat acestui tip de Maver e faptul ca inelele sunt zgomotoase cu fir textil. Rezista fara probleme, dar sfaraie.marcel gheorghita scrie:...si daca ai mai multi bani ia-ti o americana, ca nu se compara...