EnergoTeam Spin Blade L&K sau ET Spin Blade Elite

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danv
utilizator nou
utilizator nou

EnergoTeam Spin Blade L&K sau ET Spin Blade Elite

Mesaj de danv » 21 Iul 2016, 23:49

Salutare,

Am nevoie de o lanseta de 2,7 pentru spinning la somn pentru naluci de pana in 70 grame.

Daca cineva cunoaste cele 2 lansete de mai sus sa imi dea un sfat deoarece sunt nelamurit referitor la diferenta destul de mare de greutate dintre ele.

ET Spin Blade Elite 80-150gr are 318gr
ET Spin Blade L&K 80-120gr are doar 200gr.

As prefera pe ultima din ele, dar credeti unui rezista unui somn de 15-20 kg prins in curent?

Numai bine,
DanV

larrypescarul
veteran
veteran

Re: EnergoTeam Spin Blade L&K sau ET Spin Blade Elite

Mesaj de larrypescarul » 25 Iul 2016, 15:11

Rezistă cu siguranță și la un somn de 2 m.

danv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danv » 25 Iul 2016, 16:15

M-am lamurit cu primul din ele cel de 318grame cu putere de 80-150, am pus mana pe el. Batul este un "par", garantat rezista la orice peste dar cu o mulineta care sa il echilibreze ajunge la greutati considerabile

O sa optez pentru al 2lea pe care pot pune un Shimano Rarenium de 4000 si astfel se ajunge la 500 grame cu totul :-)

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 25 Iul 2016, 16:40

Pentru danv:
Salut. Cunosc cele doua bete Spin Blade si l-as alege daca as fi nevoit sa fac o alegere intre cele doua pe cel care are inelul de plecare cu diametru mai mare si care are totodata lesturi de echilibrare pe cotor, care chiar daca adauga ceva la masa totala, schimba radical in bine senzatia in mana care tine lanseta. Deci as alege Elite-ul, numai daca as fi nevoit sa aleg intre cele doua. Altfel nu. Am vazut prea multe rupte in zona spigotului. Alegere inspirata. Rew.

Scrie răspuns