cui sa dau telefon?!
Energoteam Spin Blade 30-80g -Pareri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recent, in urma unui troc, m-am ales si eu cu un spin blade de 2.4m, 30-80grame si astazi am reusit sa ies prima data cu el sa vad cum merge. Din pacate nu am avut nici o captura, doar un drill cu ceva crengi si ragalii de pe fundul apei
.
Batul este gros in pereti, relativ greu, pare destul de senzitiv - se simte destul de bine fundul, am lansat cu jiguri de la 8 la 22 grame si pare sa se impace bine cu astea. Eu as zice ca e un 10-30grame cinstit, actiune parabolica dar rigid, in nici un caz nu cred ca merge pana la 80 grame si ca putere cred ca s-ar incadra in clasa MH. Am folosit o mulineta Cabelas Prodigy 2500 (seria veche) si power pro de 15 lbs.
O problema destul de mare sunt inelele, sunt de fapt pentru lanseta de casting si cred ca si pozitionate ca atare. Asta nu m-ar deranja atat de tare dar primul trebuie neaparat schimbat, eventual si al 2-lea inel , mai ales ca primul are bratele alea in lateral in care freaca destul de tare firul la fiecare lansare. De asemenea gasesc ca manerul este putin cam prea lung, dar asta se poate rezolva usor.
Ca si comparatie cu alt bat, e mult mai rigid pe varf si e mai puternic decat Maver Stralis Spigot de 2.4m si 10-30grame.

Batul este gros in pereti, relativ greu, pare destul de senzitiv - se simte destul de bine fundul, am lansat cu jiguri de la 8 la 22 grame si pare sa se impace bine cu astea. Eu as zice ca e un 10-30grame cinstit, actiune parabolica dar rigid, in nici un caz nu cred ca merge pana la 80 grame si ca putere cred ca s-ar incadra in clasa MH. Am folosit o mulineta Cabelas Prodigy 2500 (seria veche) si power pro de 15 lbs.
O problema destul de mare sunt inelele, sunt de fapt pentru lanseta de casting si cred ca si pozitionate ca atare. Asta nu m-ar deranja atat de tare dar primul trebuie neaparat schimbat, eventual si al 2-lea inel , mai ales ca primul are bratele alea in lateral in care freaca destul de tare firul la fiecare lansare. De asemenea gasesc ca manerul este putin cam prea lung, dar asta se poate rezolva usor.
Ca si comparatie cu alt bat, e mult mai rigid pe varf si e mai puternic decat Maver Stralis Spigot de 2.4m si 10-30grame.
- daspinningmaster
- utilizator constant
Pescuiesc cu batul asta de doi ani de zile cu greutati intre 10 si 70 grame. Eu l-am lucrat un pic (inele, mandrina, pluta, scurtat maner), dar l-am pescuit si asa cum a iesit din fabrica mai bine de un an. A prins ceva pesti la viata lui si nu s-a plans niciodata.
Concluzie: solid, simtitor, de incredere.
Concluzie: solid, simtitor, de incredere.
Fire zmucite!
- daspinningmaster
- utilizator constant
Eu am 2,7. Am pus pe el aconite-uri cu sic pe varf. Pozitionare nu am facut-o eu, mi l-a aranjat cineva. Oricum a facut o chestie foarte interesanta care da o rezerva de putere si mai mare: mi-a pus doua inele pe cotor.
A pris salai intre 1 si 7,5kg, chinezi de 15kg s.a.m.d. S-a comportat excelent.
A pris salai intre 1 si 7,5kg, chinezi de 15kg s.a.m.d. S-a comportat excelent.
Fire zmucite!