Elemente de siguranta Rapala
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Elemente de siguranta Rapala
Va salut!
aveti idee ce deosebesc modelele rapala originale de cele contrafacute?
la ce as putea sa ma uit?
astept raspunsuri si particularizate pe un anumit model si trasaturi generale.
thnx!
aveti idee ce deosebesc modelele rapala originale de cele contrafacute?
la ce as putea sa ma uit?
astept raspunsuri si particularizate pe un anumit model si trasaturi generale.
thnx!
-
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
originalele au inscriptii pe barbeta...ex: minnow-ul: rapala floating; cauta modele care au inscriptionate pe barbeta made in finland, ireland sau estonia....in plus eu cred ca majoritatea pescarilor de spinn care au mai avut deaface cu ele le cunosc doar dupa patternul cromatic greu de copiat.sau dupa calitatea finisajelor...rasfoieste reviste,intra pe net...dupa o perioada le vei putea deosebi si in reviste(mi se intampla des sa vad prin aventuri un anumit model de vobler care il am sau care imi inspira incredere....cu timpul iti vei da seama...dar prioritar sunt inscriptiile de pe barbeta si patternul cromatic...ia o revista sau un pliant rapala cu tine...sau uita-te la un prieten care are si priveste-le atent
- Bogdan_Alex
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
banuiam....macar Rapala sa scrie, si tot ar fi mai usor de identificat falsurile desi...nu stiu cat de greu e sa scrie si pe falsuri asaSF scrie:Nu scrie pe toate modelele made in ..pe barbeta .Bogdan_Alex scrie:mersi de raspuns seve.o sa ma uit de patternuri. si pe barbeta chiar nu stiam ca scrie made in.....
Fir Intins!!!
Daca iei de la taraba sunt sanse 99,99 % sa fie fals,daca iei de la un dealer autorizat ai sanse sa fie original!!!In general se gasesc falsuri si pe acolo intentionat sau nu
!!!La ce nu se gasesc falsuri momentan sunt Salmo,Sebile,River2Sea etc!!!Rapala fiind un nume foarte mare e si normal sa fie falsificat la fel cum e si Power Pro si multe asemenea firme!!!