Echipament spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Echipament spinning
Sal,am 250 lei sh m'am gandit sa imi iau si un echipament pt spinning mai heavy.Nu ma pot hotari in privinta mulinetelor!
Lanseta Cormoran Bull Fighter Eel, 3m/30-85 grame
Mulineta Banax Omega 40H
sau
Mulineta Cormoran Rodeo GTi 11Pi 4000
sau
Mulineta Okuma Avenger AV40A
...Alte sugestii?Mentionez k vreau sa pescuiesc u fir textil.
Lanseta Cormoran Bull Fighter Eel, 3m/30-85 grame
Mulineta Banax Omega 40H
sau
Mulineta Cormoran Rodeo GTi 11Pi 4000
sau
Mulineta Okuma Avenger AV40A
...Alte sugestii?Mentionez k vreau sa pescuiesc u fir textil.
-
- veteran
Cauta Ryobi Ecusima de 3000 sau chiar de 4000 , cu toate ca mie si cea de 3000 mi se pare grea .
Totusi , de ce vrei sa treci pe echipament asa greu?
Pentru naluci asa mai sanatoase mai nimerit mi se pare sa treci pe cast . Dar ceva mai bun este foarte scump si sincer nu stiu daca se mai merita super echipamente pe ape tot mai sarace in peste .
Totusi , de ce vrei sa treci pe echipament asa greu?
Pentru naluci asa mai sanatoase mai nimerit mi se pare sa treci pe cast . Dar ceva mai bun este foarte scump si sincer nu stiu daca se mai merita super echipamente pe ape tot mai sarace in peste .
nu vreau ryobi......una dintre cele 3 o vreau:)cu castu nuj,am incercat dar este dificil sa arunci la distanta f. mare nalucile,la capitolul distanta echipamentul de spinning zic eu k bate echipamentul de cast.Vreau echipament asa heavy pt k o sa caut pestii in locurile cele mai ciudate,cu cei mai urati curenti posibili:)
-
- veteran
Problema la mulinete folosite cu naluci grele este ca se uzeaza foarte repede, daca nu au componente de calitate. Eu folosesc un Stradic 4000 si tot nu sunt incantat. Arunc 50 de grame constant, ba chiar si mai mult. Singura mulineta in care am incredere este Saltiga, insa e mult prea scumpa. Suveranul nu se mai face, DAM Quick FD l-am vazut si tinut in mana insa nu m-a impresionat. Ar mai fi Fin Nor Ahab, insa este prea mare.