Echipament spinning incepator Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Echipament spinning incepator Dunare
Am inteles! Si care ar fi mai potrivita? Pretul e la fel.
Pisces natare oportet
Mie pana acum mi-a tras doar la Helic, din tot ce am incercat.
Se plangeau multi pe Dunare ca nu merge nimic... Am mai scapat unul cu aceeasi naluca, de data asta in larg. Am impresia ca, din cauza ca ancora este mai mica decat corpul nalucii(la nr 4), saracul peste nu poate musca bine. Nr 6 pare ca rezolva problema, dimensiunea ancorei este ceva mai mare.
Se plangeau multi pe Dunare ca nu merge nimic... Am mai scapat unul cu aceeasi naluca, de data asta in larg. Am impresia ca, din cauza ca ancora este mai mica decat corpul nalucii(la nr 4), saracul peste nu poate musca bine. Nr 6 pare ca rezolva problema, dimensiunea ancorei este ceva mai mare.
Multumesc. No homo, vb americanilormini_mic scrie: Florins te-am intuit ! Ai talent de scriitor si de pescar sportiv. Asta ti-o zic fara sa fiu gay. Sau e posibil sa fii doar un fin cunoscator al scrisului frumos si sa ma faci pe mine sa te simpatizez
![]()
Dar sa revenim la ale noastre, cred ca pestele te-a surprins si nu l-ai intepat. Retine ! Intai intepi si dup-aia tragi !
P.S Ziceai ca esti incepator, dar vad ca in 2 zile de pescuit ai deprins o gramada de taine. Eu am facut multi ani de ocna ca sa invat ce ai prins tu intr-un Weekend

In legatura cu intepatul, eu zic ca am tras suficient de tare... nu stiu ce sa zic, n-as vrea sa ii rup buza, mai degraba il scap. O sa incerc data viitoare.
Legat de incepator, incepator la Dunare. Am mai prins stiuca cu twister si un rapci de lanseta la o balta, cand eram copil. Pescuiesc tot de atunci la stationar cu pluta. Bazele erau acolo, nu-s Fat Frumos sa invat cat altii intr-un an

florine,helicurile sunt echipate cu ancore subtiri(vmc)care la un peste mai mare(pe tractiune)se dezdoaie foarte usor
iti recomand sa schimbi ancora cat si inelul de prindere(acolo unde exista-unde nu il poti atasa)
Owner,Decoy,Gamakatsu si o sa vezi diferenta intre un peste scapat si unul de care sa-ti amintesti(macar intr-o poza)
iti recomand sa schimbi ancora cat si inelul de prindere(acolo unde exista-unde nu il poti atasa)
Owner,Decoy,Gamakatsu si o sa vezi diferenta intre un peste scapat si unul de care sa-ti amintesti(macar intr-o poza)